Etapa I: Se amesteca stafidele cu ciresele si cojile de citrice confiate, nucile si 50 g de faina.
Etapa II: Se bate untul; se adauga ouale, zaharul, faina amestecata cu praf de copt, sare, mirodenii si rom. Se adauga fructele si alunele. Se coace 60 minute la 170 grade Celsius; se acopera cu folie de aluminiu si se mai coace 45 minute.
Etapa III: Dupa ce se scoate din cuptor, se mai lasa in forma 30 minute, se rastoarna si se lasa sa se raceasca. Se acopera cu migdale, alune, coaja de lamaie si cirese. Se unge cu o glazura din zahar si 250 ml de apa.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii