Biscuitii si ciocolata umpluta se pun in punga de nailon si se piseaza. Se pun in mixer cu inghetata, alunele, stafidele si ciocolata cu lapte.
Se pun in tava care s-a imbracat cu celofan si se da la congelator.
Se face sosul: untul se pune intr-o tigaie la foc cu zaharul brun si mierea si se fierbe. La urma se adauga smintina.
Checul se serveste felii cu ciocolata rasa deasupra, peste care se toarna sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii