Chec de inghetata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • inghetata de vanilie, biscuiti (de preferat cei de ciocolata, Bourbon), ciocolata cu umplutura de miere si nuci, alune, stafide, ciocolata cu lapte
  • pentru sos: unt, zahar brun, miere de albine, smintina.

Mod de preparare

Biscuitii si ciocolata umpluta se pun in punga de nailon si se piseaza. Se pun in mixer cu inghetata, alunele, stafidele si ciocolata cu lapte.

Se pun in tava care s-a imbracat cu celofan si se da la congelator.

Se face sosul: untul se pune intr-o tigaie la foc cu zaharul brun si mierea si se fierbe. La urma se adauga smintina.

Checul se serveste felii cu ciocolata rasa deasupra, peste care se toarna sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise