Zmeura se lasa la decongelat, dupa care se scurge de zeama.
Si albusuriile congelate le lasam pana cand se decongeleaza bine.
Albusuriile se bat spuma cu un praf de sare.
Treptat se adauga zaharul, coaja de lamaie si esentele.
Se omogenizeaza bine, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
Se amesteca cu o spatula usor pana cand toate ingredientele s-au omogenizat.
Adaugam zmeura scursa de zeama, amestecam putin si adaugam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Deasupra presaram goji.
Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.
Se face testul cu scobitoarea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii