autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Chec din carne de curcan cu brinza

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
1 kg carne de curcan tocata, 250g lapte, 120g pesmet, 2 oua, 350g brinza galbena taiata cuburi, 120ml ketchup, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca laptele,carnea pesmetul si ouale se pune brinza si se amesteca cu mina se pune in tava unsa ,se unge cu putin ketchup si se da 1h la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din carne de curcan cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi impanat

Muschi impanat

Se ia muschiul de porc, in care introducandu-se un cutit,se vor face gauri pe lungul muschiului.Acestea

7 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe la cuptor cu cartofi aurii

Pulpe la cuptor cu cartofi aurii

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, delikat, piper, sau condiment pentru carne de pui, se

4 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de curcan tocata
  • 250g lapte
  • 120g pesmet
  • 2 oua
  • 350g brinza galbena taiata cuburi
  • 120ml ketchup
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar de pui cu sos roquefort