autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Chec din carne de curcan cu brinza

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
1 kg carne de curcan tocata, 250g lapte, 120g pesmet, 2 oua, 350g brinza galbena taiata cuburi, 120ml ketchup, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca laptele,carnea pesmetul si ouale se pune brinza si se amesteca cu mina se pune in tava unsa ,se unge cu putin ketchup si se da 1h la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din carne de curcan cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui cu orez si legume

Friptura de pui cu orez si legume

Se ia un piept de pui, se spala si se freaca cu condimente peste tot, se pune in punga magica cu

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Piept de curcan la placa

Piept de curcan la placa

Se pregateste pieptul de curcan, presarand sare, piper, usturoi taiat marunt si zeama de lamaie. Se

0 voturi    2 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de curcan tocata
  • 250g lapte
  • 120g pesmet
  • 2 oua
  • 350g brinza galbena taiata cuburi
  • 120ml ketchup
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura din ceafa de porc