autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
•150 gr paste scurte, in forma de patratele, fierte si scurse, •30 gr unt, •30 gr faina, •300 ml lapte, •150 ml iaurt, •Sare si piper negru, dupa gust, •Un praf de nucsoara, •1 lingura mustar, •170 gr branza Cheddar, rasa, •2 rosii, taiate felii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 220°C.
2. Se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se prajeste la foc potrivit 1 minut.Se adauga treptat laptele, smantana, sare, piper,si nucsoara.Se amesteca pana cand sosul incepe sa fiarba si se ingroasa, apoi se reduce focul si se fierb la foc mic 2 minute, amestecand continuu.
3. Se ia cratita de pe foc, se adauga mustarul si 120 gr branza Cheddar, amestecand pana cand se topeste branza.
4. Se adauga pastele in sosul de branza si se amesteca bine.Se toarna amestecul intr-un vas termorezistent si se presara deasupra restul de branza Cheddar.Se aranjeaza felii de rosii deasupra si se da totul la cuptor 25-30 minute, pana se rumeneste si face bule.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheddar Tomato Squares" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Chiftele cu orez

Chiftele cu orez

Se fierb cartofii in coaja, se scurge apa in care au fiert, se curata de coaja si se dau pe razatoarea

39 voturi    20 comentarii
3h 10 min
Retete vegetariene
Patatas bravas

Patatas bravas

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert ii scufundam in apa rece sau gheata

12 voturi    5 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gabriel Voicu , 28 octombrie 2014

    la ,, ingrediente ,, apar 150 ml iaurt. iar in ,,mod de preparare,, , iaurtul se preface in smantana. pe mine nu ma deranjeaza aceste greseli din graba . eu inteleg ce trebue dar, printre cititorii dumneavoastra sunt si incepatori in ale bucatariei

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    O bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    Bun,bun,bun,felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Un alt fel de paste. Foarte bun!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      buna reteta,am sa o prepar,mi-am permis si am salvat-o.felicitari

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Multumesc de raspuns, Laura, intradeavar acum vad ca este mentionat la ingrediente.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Usor de pregatit si foarte,foarte gustos...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Tare bine arata preparatul tau,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Esti o profesionista in arta culinara. Felicitari!

    • Fara foto

      Laura Dachman , 21 august 2009

      Pastele sa folosesc gata fierte (am scris la ingrediente)... :)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Draga Laura, arata tare bine preparatul tau, cred ca e si tare gustos, dar spune-mi te rog, pastele se folosesc fierte, nu-i asa? Multumesc si sper sa nu te superi.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Superb de buna si usor de facut.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • •150 gr paste scurte
  • in forma de patratele
  • fierte si scurse
  • •30 gr unt
  • •30 gr faina
  • •300 ml lapte
  • •150 ml iaurt
  • •Sare si piper negru
  • dupa gust
  • •Un praf de nucsoara
  • •1 lingura mustar
  • •170 gr branza Cheddar
  • rasa
  • •2 rosii
  • taiate felii

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Mancare de urzici ( ca la mama acasa)