1. Se incinge cuptorul la 220°C.
2. Se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se prajeste la foc potrivit 1 minut.Se adauga treptat laptele, smantana, sare, piper,si nucsoara.Se amesteca pana cand sosul incepe sa fiarba si se ingroasa, apoi se reduce focul si se fierb la foc mic 2 minute, amestecand continuu.
3. Se ia cratita de pe foc, se adauga mustarul si 120 gr branza Cheddar, amestecand pana cand se topeste branza.
4. Se adauga pastele in sosul de branza si se amesteca bine.Se toarna amestecul intr-un vas termorezistent si se presara deasupra restul de branza Cheddar.Se aranjeaza felii de rosii deasupra si se da totul la cuptor 25-30 minute, pana se rumeneste si face bule.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii