1. Se incinge cuptorul la 220°C.
2. Se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se prajeste la foc potrivit 1 minut.Se adauga treptat laptele, smantana, sare, piper,si nucsoara.Se amesteca pana cand sosul incepe sa fiarba si se ingroasa, apoi se reduce focul si se fierb la foc mic 2 minute, amestecand continuu.
3. Se ia cratita de pe foc, se adauga mustarul si 120 gr branza Cheddar, amestecand pana cand se topeste branza.
4. Se adauga pastele in sosul de branza si se amesteca bine.Se toarna amestecul intr-un vas termorezistent si se presara deasupra restul de branza Cheddar.Se aranjeaza felii de rosii deasupra si se da totul la cuptor 25-30 minute, pana se rumeneste si face bule.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii