1. Se incinge cuptorul la 220°C.
2. Se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se prajeste la foc potrivit 1 minut.Se adauga treptat laptele, smantana, sare, piper,si nucsoara.Se amesteca pana cand sosul incepe sa fiarba si se ingroasa, apoi se reduce focul si se fierb la foc mic 2 minute, amestecand continuu.
3. Se ia cratita de pe foc, se adauga mustarul si 120 gr branza Cheddar, amestecand pana cand se topeste branza.
4. Se adauga pastele in sosul de branza si se amesteca bine.Se toarna amestecul intr-un vas termorezistent si se presara deasupra restul de branza Cheddar.Se aranjeaza felii de rosii deasupra si se da totul la cuptor 25-30 minute, pana se rumeneste si face bule.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii