autor:

Fara foto

» » Prajituri

Cheesecake cu ciocolata

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
* Blat:, * 200 g biscuiti obisnuiti, * 50 g nuca, * 150 g unt, * 3 linguri cacao, * 2 linguri zahar, * Crema:, * 500 g branza de vaci, * 200 ml frisca lichida, * 100 g zahar, * 3 oua, * 50 g ciocolata rasa, * esenta de rom

Dificultate: Medie Timp: 3h

24 voturi

Mod de preparare

Pesmetul de biscuiti se amesteca impreuna cu zaharul,cacaoa si nuca macinata.Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza.

Compozitia rezultata se pune intr-o forma de tort detasabila si se formeaza baza.



Toate ingredientele pentru crema le-am pus la robot si le-am mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.



Am turnat crema peste blatul de biscuiti,am uniformizat si dat la cuptor la foc mic,pana a inceput sa se rumenesca.



Cat era inca fierbinte am turnat deasupra glazura de ciocolata,preparata din 100 g ciocolata topita impreuna cu 100 ml frisca lichida.



Am dat la rece pentru cca 2 ore
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cheesecake cu ciocolata gianduia

Cheesecake cu ciocolata gianduia

pt baza de biscuite: topim untul in microunde,si-l lasam la racit; Intr-un mixer,robot de bucatarie

2 voturi    3 comentarii
4h
Torturi
Cheesecake cu portocala si ciocolata

Cheesecake cu portocala si ciocolata

Fursecurile (biscuitii) se sfarama la robot sau cu sucitorul (ii puneti intr-o punga, o sigilati

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    IARTO CRISTINA , 22 ianuarie 2015

    Cantitatea de frisca din glazura e separat de cea din crema?

  • Fara foto

    Ela Ciolacu , 12 ianuarie 2015

    super buna

  • Fara foto

    Marina Maria , 10 octombrie 2014

    Trebue sa fie gustoasa ca arata frumos

    • Fara foto

      Georgiana Ungureanu , 09 septembrie 2014

      Arata foarte bine

    • Fara foto

      teofilia , 22 iunie 2013

      ingredientele de la crema sant si pt glazura?

    • Fara foto

      Floare de colt (Chef de cuisine) , 15 februarie 2013

      Arata super si este delicioasa !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010

      Imi place,am salvat reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

3h

24 voturi

Ingrediente

  • * Blat:
  • * 200 g biscuiti obisnuiti
  • * 50 g nuca
  • * 150 g unt
  • * 3 linguri cacao
  • * 2 linguri zahar
  • * Crema:
  • * 500 g branza de vaci
  • * 200 ml frisca lichida
  • * 100 g zahar
  • * 3 oua
  • * 50 g ciocolata rasa
  • * esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

57 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

IARTO CRISTINA

Cantitatea de frisca din glazura e separat de cea din crema?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
PRAJITURA CU LAPTE BATUT