Crusta:
Se dau biscuitii prin razatoare. Se pun intr-o forma rotunda cu diametrul de 23 cm, inalta de 4 cm si se amesteca cu untul topit. Se preseaza pe margini in asa fel incat sa arate ca o crusta. Se da la cuptor 10-15 minute pana se rumeneste usor. Se lasa sa se raceasca.
Crema:
Crema e braza trebuie sa fie la temperatura camerei petru a se lucra mai usor cu ea.Intr-un castron se amesteca branza, zaharul si frisca. Ouale se incorporeaza unul cate unul.Se dauga esenta de vanilie si zeama de lamaie.
Se pune umplutura in crusta.
Se da la foc mic-mediu (325°F) 50 de minute.
Pentru a ca tortul sa nu se crape se coace in baimarin.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii