Cheesecake cu ciocolata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Cheesecake cu ciocolata

Ingrediente

  • 1 kg crema de branza
  • 4 oua
  • 150 grame zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • un praf de sare
  • 1 ciocolata taiata cubulete marunte
  • Blat:300 grame biscuiti
  • 100 grame unt topit
  • Decor:100 grame ciocolata,50 grame unt,cateva mure proaspete

Mod de preparare

Maruntim bine biscuiti apoi ii amestecam cu untul topit paca ce compozitia va arata ca si nisipul ud.Punem compozitia intro tava si presam bine niveland.Lasam la cuptor 8 minute.

Separat,intr-un castron mixam la viteza mica crema de branza un minut,apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat,mixam,apoi adaugam ouale unul cate unul si mixam continuu,adaugam si restul ingredientelor si mixam in continuare pentru 2-3 minute.Punem compozitia de branza peste biscuiti si dam la cuptoul preincalzit pentru 1 ora si 20 de minute.

Dupa ce cheesecake-ul este gata,il lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Decor:Ciocolata o topim cu untul la bain-marie si o punem peste cheesecake-ul racit.Lasam la frigider cateva ore,apoi punem fructele proaspete!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise