Maruntim bine biscuiti apoi ii amestecam cu untul topit paca ce compozitia va arata ca si nisipul ud.Punem compozitia intro tava si presam bine niveland.Lasam la cuptor 8 minute.
Separat,intr-un castron mixam la viteza mica crema de branza un minut,apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat,mixam,apoi adaugam ouale unul cate unul si mixam continuu,adaugam si restul ingredientelor si mixam in continuare pentru 2-3 minute.Punem compozitia de branza peste biscuiti si dam la cuptoul preincalzit pentru 1 ora si 20 de minute.
Dupa ce cheesecake-ul este gata,il lasam sa ajunga la temperatura camerei.
Decor:Ciocolata o topim cu untul la bain-marie si o punem peste cheesecake-ul racit.Lasam la frigider cateva ore,apoi punem fructele proaspete!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii