autor:

Fara foto

» » Prajituri

Cheesecake cu ciocolata

Autor: Iorgu Eugenia Alexandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iorgu Eugenia Alexandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2015

Ingrediente
1 kg crema de branza, 4 oua, 150 grame zahar pudra, 2 plicuri zahar vanilat, 3 linguri smantana, 2 linguri faina, un praf de sare, 1 ciocolata taiata cubulete marunte, , Blat:300 grame biscuiti, 100 grame unt topit, Decor:100 grame ciocolata,50 grame unt,cateva mure proaspete

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Maruntim bine biscuiti apoi ii amestecam cu untul topit paca ce compozitia va arata ca si nisipul ud.Punem compozitia intro tava si presam bine niveland.Lasam la cuptor 8 minute.

Separat,intr-un castron mixam la viteza mica crema de branza un minut,apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat,mixam,apoi adaugam ouale unul cate unul si mixam continuu,adaugam si restul ingredientelor si mixam in continuare pentru 2-3 minute.Punem compozitia de branza peste biscuiti si dam la cuptoul preincalzit pentru 1 ora si 20 de minute.

Dupa ce cheesecake-ul este gata,il lasam sa ajunga la temperatura camerei.
Decor:Ciocolata o topim cu untul la bain-marie si o punem peste cheesecake-ul racit.Lasam la frigider cateva ore,apoi punem fructele proaspete!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata

Blatul: Biscuitii ii maruntim la robot. Ciocolata o topim la baie de aburi impreuna cu frisca lichida

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata  si cocos

Cheesecake cu ciocolata si cocos

Biscutii ii macinam in robotul de bucatarie Amestecam cu untul topit si asezam totul intr-o tava

1 vot    2 comentarii
3h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iorgu Eugenia Alexandra (Chef de cuisine) , 27 august 2015

    La foc mic(minim) atat l-am tinut.Acum depinde si de cuptor dar eu atat l-am tinut si a iesit foarte bun

  • Fara foto

    Lex Sed , 22 august 2015

    nu cred ca ati scris corect, nu se poate tine 1 ora si 20 de minute la cuptor...se carbonizeaza in timpul asta

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg crema de branza
  • 4 oua
  • 150 grame zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • un praf de sare
  • 1 ciocolata taiata cubulete marunte
  • Blat:300 grame biscuiti
  • 100 grame unt topit
  • Decor:100 grame ciocolata,50 grame unt,cateva mure proaspete

Raporteaza reteta

Retete
de Iorgu Eugenia Alexandra
Chec cu mere

Chec cu mere

Incingem cuptorul. Separam albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma cu un praf de sare, apoi

2 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Prajitura rasturnata cu mere

Prajitura rasturnata cu mere

Mod de preparare:Incepem prin prepararea caramelului: punem untul si zaharul pe foc la temperatura

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Rulouri pufoase cu visine si lamaie

Rulouri pufoase cu visine si lamaie

ALUAT: Faina o amestecati cu praful de sare si 4 linguri de zahar. Peste laptele incalzit adaugati

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Fara foto

Iorgu Eugenia Alexandra (Chef de cuisine)

La foc mic(minim) atat l-am tinut.Acum depinde si de cuptor dar eu atat l-am tinut si a iesit foarte bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Cornuri cu Nutella