autor:

vera

» » Torturi

Cheesecake cu ciocolata gianduia

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
-pt baza de biscuite:, 200g biscuiti digestivi, 80g unt, 20g migdale prajite, -pt umplutura:, 250g ricotta, 250g philadelphia, 100g zahar, 3 oua, 1 zahar vanilat, 20g ciocolata gianduia(este o ciocolata cu crema de alune), -pt decor:migdale prajite sau ciocolata topita

Dificultate: Redusa Timp: 4h

2 voturi

Mod de preparare

pt baza de biscuite:
topim untul in microunde,si-l lasam la racit;
Intr-un mixer,robot de bucatarie unim biscuitii,migdalele prajite,faramitam,adaugam untul si amestecam totul bine;
Compozitia obtinuta o asezam pe fundul unei tavi de tort unsa si tapepata cu faina,presam cu dosul unei linguri si lasam tava in frigider pana la pregatirea umpluturii;
Umplutura:
Topim ciocolata gianduia,omogenizam bine si-o dam deoparte;
Intr-un bol amestecam ricotta cu phila delphia,zaharul,adaugam unul cate unul galbenusurile,omogenizam,vanilia,ciocolata topita,iar la sfarsit albusurile batute spuma,amestecand cu multa grija;
Compozitia obtinuta o turnam pe baza de biscuiti,nivelam bine suprafata acesteia,si introducem in cuptorul cald 180°C timp de 45-50 minute;
Cand s-a racit,il scoatem pe un platou,si introducem tortul in frigider pt cel putin 3 ore;
Dupa racire decoram tortul cu ciocolata topita,migdale prajite,sau cu inghetata;
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata gianduia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort meringue cu ciocolata si capsune

Tort meringue cu ciocolata si capsune

Incingeti cuptorul la 200grade. Amestecati untul cu 100g zahar pana rezulta o compozitie cremoasa.

7 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Torturi
Tort cu mousse alb si fructe de padure

Tort cu mousse alb si fructe de padure

Ciocolata o rupem bucatele si o punem la topit pe baie de aburi. Untul il mixam cu zaharul, adaugam

45 voturi    23 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Multumesc de explicatie, uneori tastatura o ia razna.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Imi cer scuze a fost o greseala de tipar ricitta era ricotta,iar ciocolata gianduia este o ciocolata cu crema de alune,deci care contine alune macinate;

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    CRED CA E BUN, ARATA BINE, DAR NU STIU CUM E CIOCOLATA GIANDUIA SI CE ESTE RICITTA. AR FI BINE CAND FOLOSITI ALTI TERMENI DECAT CEI PE CARE II INTALNIM NOI SA SPUNETI DESPRE CE E VB, NU IA MULT TIMP CRED.

Dificultate

Redusa

Timp

4h

2 voturi

Ingrediente

  • -pt baza de biscuite:
  • 200g biscuiti digestivi
  • 80g unt
  • 20g migdale prajite
  • -pt umplutura:
  • 250g ricotta
  • 250g philadelphia
  • 100g zahar
  • 3 oua
  • 1 zahar vanilat
  • 20g ciocolata gianduia(este o ciocolata cu crema de alune)
  • -pt decor:migdale prajite sau ciocolata topita

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc de explicatie, uneori tastatura o ia razna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Marbled Brownies