Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Ingrediente

  • 400 g biscuiti digestivi
  • 100 g margarina
  • 400 g crema de ciocolata
  • 500 g mascarpone
  • 50 g zahar pudra
  • 1 ceasca cereale
  • sos de ciocolata

Mod de preparare

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii o pasta si mai adaugi o lingura de crema de ciocolata.

Asezi blatul astfel obtinut intr-o tava rotunda cu pereti detasabil, uniformizandu-l cu dosul unei linguri. Dai tava la frigider.

Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pana devine spumoasa. Adaugi restul de crema de ciocolata si bati pana totul devine o crema pufoasa.

Asezi crema peste biscuiti , decorezi cu cerealele si dai la frigider pentru 3 ore.

Servesti cu sos de ciocolata.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul