autor:

vera

» » Torturi

Cheesecake cu ciocolata si cocos

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2010

Ingrediente
250g biscuti cu cacao, 100g unt topit, 350g philadelphia, 150g iaurt, 200g frisca batuta, 6 g gelatina in foi, 2 linguri brandy, 100g zahar, 90 g fulgi de cocos, 50g ciocolata rasa sau fulgi(amara)

Dificultate: Redusa Timp: 3h

1 vot

Mod de preparare

Biscutii ii macinam in robotul de bucatarie
Amestecam cu untul topit si asezam totul intr-o tava unsa cu unt,prasam bine cu degetele urcand putin si pe bordul tavii,introducem tava in frigider;
Incalzim coniacul putin topim gelatina inmuiata in preabil,amestecam cu iaurtul,incorporam cu mixerul crema philadelphia,zaharul ,jumatate din fulgii de cocos si jumatate din cei de ciocolata,iar la sfarsit frisca batuta!
Turnam totul peste biscuitele intarit,nivelam,presaram restul de fulgi de cocos si ornam cu ciocolata ramasa rasa;
Lasam cam 2-3 ore in frigider pana se intareste bine dupa care se poate servii cu ciocolata tropita deasupra!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Cheesecake 1 - ciocolata si nuca de cocos

Cheesecake 1 - ciocolata si nuca de cocos

Biscuitii se farama foarte fin si se amesteca cu untul topit. Se prepara o crema cu branza care se

12 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort mere

Tort mere

Blaturile sunt umplute cu crema de vanilie, dar aveti grija sa va ramana putina crema pentru capacul

8 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

3h

1 vot

Ingrediente

  • 250g biscuti cu cacao
  • 100g unt topit
  • 350g philadelphia
  • 150g iaurt
  • 200g frisca batuta
  • 6 g gelatina in foi
  • 2 linguri brandy
  • 100g zahar
  • 90 g fulgi de cocos
  • 50g ciocolata rasa sau fulgi(amara)

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

foarte buna,asa cred

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Piscotel cu fantezie
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide