autor:

vera

» » Torturi

Cheesecake cu ciocolata si cocos

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2010

Ingrediente
250g biscuti cu cacao, 100g unt topit, 350g philadelphia, 150g iaurt, 200g frisca batuta, 6 g gelatina in foi, 2 linguri brandy, 100g zahar, 90 g fulgi de cocos, 50g ciocolata rasa sau fulgi(amara)

Dificultate: Redusa Timp: 3h

1 vot

Mod de preparare

Biscutii ii macinam in robotul de bucatarie
Amestecam cu untul topit si asezam totul intr-o tava unsa cu unt,prasam bine cu degetele urcand putin si pe bordul tavii,introducem tava in frigider;
Incalzim coniacul putin topim gelatina inmuiata in preabil,amestecam cu iaurtul,incorporam cu mixerul crema philadelphia,zaharul ,jumatate din fulgii de cocos si jumatate din cei de ciocolata,iar la sfarsit frisca batuta!
Turnam totul peste biscuitele intarit,nivelam,presaram restul de fulgi de cocos si ornam cu ciocolata ramasa rasa;
Lasam cam 2-3 ore in frigider pana se intareste bine dupa care se poate servii cu ciocolata tropita deasupra!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Cheesecake 1 - ciocolata si nuca de cocos

Cheesecake 1 - ciocolata si nuca de cocos

Biscuitii se farama foarte fin si se amesteca cu untul topit. Se prepara o crema cu branza care se

12 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

1. Se unge cu unt/margarina si se pudreaza cu faina o tava de copt rotunda de 24cm.Se incalzeste

46 voturi    15 comentarii
2h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

3h

1 vot

Ingrediente

  • 250g biscuti cu cacao
  • 100g unt topit
  • 350g philadelphia
  • 150g iaurt
  • 200g frisca batuta
  • 6 g gelatina in foi
  • 2 linguri brandy
  • 100g zahar
  • 90 g fulgi de cocos
  • 50g ciocolata rasa sau fulgi(amara)

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

foarte buna,asa cred

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort alpahores Tort alpahores

In vasul mixerului se bat bine ouale cu zahar pana devin o compozitie spumoasa mai deschisa la culoare; se adauga uleiul si se continua

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Tort Steliana Tort Steliana

Pentru onomastica surorii mele, am pregătit un tort cu nucă, cremă cu alune de pădure, ciocolată, frişcă şi alune de pădure

1 vot    1 comentariu
3h 30 min
Dulciuri diverse
Tort alb cu visine si ciocolata