autor:

Larisa Ghetu

» » Dulciuri diverse

Chek

Autor: Larisa Ghetu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Larisa Ghetu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
10 oua, 2 cani zahar, 2 1/2 cani faina, 8 linguri lapte, 8 linguri ulei, zahar vanilat, lamaie, esenta de rom, praf de copt, cacao

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus.
Se bate albusul spuma, se adauga zaharul cate putin pana se topeste. Se adauga galbenusurile care au fost frecate cu putina sare.
Se adauga uleiul, laptele, un praf de praf de copt stins in otet. Se adauga faina care se freaca cu compozitia, nu se bate!
Se amesteca compozitia si se adauga cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chek" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chek aperitiv ,,MOZAIC''

Chek aperitiv ,,MOZAIC''

1)Se taie ardeii in cubulete mici,parmezanul se rade, maslinele(fara samburi) se taie fasiute mici

8 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Chek marmorat

Chek marmorat

Se amesteca ouale intregi cu zaharul si se bat foarte bine cu mixarul pana se tripleaza(nu dureaza

15 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Super,e foarte buna reteta,cam asa fac si eu .

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 1/2 cani faina
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • zahar vanilat
  • lamaie
  • esenta de rom
  • praf de copt
  • cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Larisa Ghetu
Lapte de pasare

Lapte de pasare

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu zaharul+2 plicuri zahar vanilinat

14 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Eclere

Eclere

Pentru coji: Se pun apa, eleiul si sarea la fiert, cand da in clocot se da la o parte de pe foc

31 voturi    25 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Se lasa puiul la dezghetat, dupa care se spala, se curata de piele acolo unde consideram ca este

17 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Super,e foarte buna reteta,cam asa fac si eu .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Chec de vanilie