autor:

Fara foto

» » Aperitive

chek de ficat

Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Ingrediente
1 kg. ficat de pui, o cescuta de orez, 5 oua, o legatura de marar, sare, piper, cimbru, unt pentru copt

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

se curata ficateii de pui, se dau un clocot in apa sarata, se racesc si se dau prin masina de carne.
Orezul se spala si se fierbe pe jumatate intr-o canita de apa.
Se amasteca ficatul macinat cu orezul, galbenusurile, sare , piper, marar, cimbru si albusurile batute separat cu un praf de sare .
Se pregateste o forma de chek unsa cu unt si se aseaza compozitia astefel obtinuta in tava se da la cuptor la 170 grade pentru 40 -45 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "chek de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Prosciuto cu pepene galben

Prosciuto cu pepene galben

Pepenele se curata de seminte si se taie dupa cum doriti - cuburi pentru frigarui, felii pentru aranjat

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Clatite brasovene

Clatite brasovene

"Ardealul e o lume generoasa ,din totdeauna nehotarata intre rasarit si apus" . Din aceasta lume

33 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. ficat de pui
  • o cescuta de orez
  • 5 oua
  • o legatura de marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • unt pentru copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de Craciun