Cherry la borcan2

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Cherry la borcan2

Ingrediente

  • rosii cherry
  • sare

Mod de preparare

O alta metoda de conservat rosiile cherry,cu un timp mai mare de pregatire

Rosiile cu coditele rupte,spalate,se pun intr-un vas cu apa si sare atunci cand clocoteste(1lingura cu sare la 1l de apa);se tin rosiile 2-3min apoi se scot;dupa ce s-au racit se decojesc deasupra unui vas,(pentru ca sucul care se strange,se pune in borcane),se pun rosiile in borcane si se umplu cu sucul din vas;se infileteaza bine capacele apoi se fierb borcanele 30min.

Se scot borcanele si se racesc in patura apoi se depoziteaza in camara.

Iarna la folosire,se adauga in orice mancare,rosiile cu tot cu sucul din borcan sau scurse,fiecare cum doreste.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor