Ingrediente
usturoi, iuti rosii,ghimbir,piept de pui taiat fisii,albus de ou batut,amidon,sos dulce chinezesc,ciuperci chinezesti(merg oricare,paste chinezesti,sos de soia,sos de chilli,ulei de susan,sare ,piper.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Se bate albusul,se adauga amidon si se trec prin compozitie fisiile de piept de pui;se prajesc cu cele de mai sus .
Se adauga sos dulce si ciupercile taiate .
Pastele chinezesti ( muiate pentru 15 min.in apa )se adauga impreuna cu sosul de soia si cel de chille.Se adauga sare si piper dupa gust.
Se amesteca totul usor(de preferat cu 2 linguri de lemn),se rastoarna pe un platou si se toarna deasupra putin ulei de susan
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013
Ce reteta interesanta! Am sa pregatesc si eu ca am o pofta nebuna de paste!