autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Chian Mei

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
usturoi, iuti rosii,ghimbir,piept de pui taiat fisii,albus de ou batut,amidon,sos dulce chinezesc,ciuperci chinezesti(merg oricare,paste chinezesti,sos de soia,sos de chilli,ulei de susan,sare ,piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se toaca usturoiul,ardeii iuti(dupa ce s-au indepartat semintele)si ghimbirul,Se infierbinta uleiul si se prajesc usor in woc (sau orice tigaie mai incapatoare)
Se bate albusul,se adauga amidon si se trec prin compozitie fisiile de piept de pui;se prajesc cu cele de mai sus .
Se adauga sos dulce si ciupercile taiate .
Pastele chinezesti ( muiate pentru 15 min.in apa )se adauga impreuna cu sosul de soia si cel de chille.Se adauga sare si piper dupa gust.
Se amesteca totul usor(de preferat cu 2 linguri de lemn),se rastoarna pe un platou si se toarna deasupra putin ulei de susan
Daca ti-a placut reteta noastra "Chian Mei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fajitas cu garnitura de fasole rosie

Fajitas cu garnitura de fasole rosie

Carnea de porc, ficatul si legumele se taie in cubulete si se innabusesc in tigaie. Alaturi se prajeste

6 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui Hawai

Piept de pui Hawai

Fileurile de pui, sarate, piperate si parfumate cu praf de curry, se prajesc scurt in ulei, pe ambele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Ce reteta interesanta! Am sa pregatesc si eu ca am o pofta nebuna de paste!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Sigur nu se intimpla nimic; eu nu prea gasesc paste chinezesti si il fac....

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Cred ca trebuie sa fie foarte bun. Daca pun alte paste nu chinezesti...se intimpla ceva ???

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • usturoi, iuti rosii,ghimbir,piept de pui taiat fisii,albus de ou batut,amidon,sos dulce chinezesc,ciuperci chinezesti(merg oricare,paste chinezesti,sos de soia,sos de chilli,ulei de susan,sare ,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Ce reteta interesanta! Am sa pregatesc si eu ca am o pofta nebuna de paste!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)