autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Chian Mei

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
usturoi,ardei iuti rosii,ghimbir,piept de pui taiat fisii,albus de ou batut,amidon,sos dulce chinezesc,ciuperci chinezesti(merg oricare,paste chinezesti,sos de soia,sos de chilli,ulei de susan,sare ,piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se toaca usturoiul,ardeii iuti(dupa ce s-au indepartat semintele)si ghimbirul,Se infierbinta uleiul si se prajesc usor in woc (sau orice tigaie mai incapatoare)
Se bate albusul,se adauga amidon si se trec prin compozitie fisiile de piept de pui;se prajesc cu cele de mai sus .
Se adauga sos dulce si ciupercile taiate .
Pastele chinezesti ( muiate pentru 15 min.in apa )se adauga impreuna cu sosul de soia si cel de chille.Se adauga sare si piper dupa gust.
Se amesteca totul usor(de preferat cu 2 linguri de lemn),se rastoarna pe un platou si se toarna deasupra putin ulei de susan
Daca ti-a placut reteta noastra "Chian Mei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Ce reteta interesanta! Am sa pregatesc si eu ca am o pofta nebuna de paste!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Sigur nu se intimpla nimic; eu nu prea gasesc paste chinezesti si il fac....

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Cred ca trebuie sa fie foarte bun. Daca pun alte paste nu chinezesti...se intimpla ceva ???

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • usturoi,ardei iuti rosii,ghimbir,piept de pui taiat fisii,albus de ou batut,amidon,sos dulce chinezesc,ciuperci chinezesti(merg oricare,paste chinezesti,sos de soia,sos de chilli,ulei de susan,sare ,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Ce reteta interesanta! Am sa pregatesc si eu ca am o pofta nebuna de paste!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata umpluta cu portocale