autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Chian Mei

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
usturoi, iuti rosii,ghimbir,piept de pui taiat fisii,albus de ou batut,amidon,sos dulce chinezesc,ciuperci chinezesti(merg oricare,paste chinezesti,sos de soia,sos de chilli,ulei de susan,sare ,piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se toaca usturoiul,ardeii iuti(dupa ce s-au indepartat semintele)si ghimbirul,Se infierbinta uleiul si se prajesc usor in woc (sau orice tigaie mai incapatoare)
Se bate albusul,se adauga amidon si se trec prin compozitie fisiile de piept de pui;se prajesc cu cele de mai sus .
Se adauga sos dulce si ciupercile taiate .
Pastele chinezesti ( muiate pentru 15 min.in apa )se adauga impreuna cu sosul de soia si cel de chille.Se adauga sare si piper dupa gust.
Se amesteca totul usor(de preferat cu 2 linguri de lemn),se rastoarna pe un platou si se toarna deasupra putin ulei de susan
Daca ti-a placut reteta noastra "Chian Mei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de carne cu arpagic

Mancare de carne cu arpagic

Se curata arpagicul si se spala, carnea se taie bucatele, ardeiul fasii si usturoiul in rondele. Calim

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute. Se adauga

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Ce reteta interesanta! Am sa pregatesc si eu ca am o pofta nebuna de paste!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Sigur nu se intimpla nimic; eu nu prea gasesc paste chinezesti si il fac....

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Cred ca trebuie sa fie foarte bun. Daca pun alte paste nu chinezesti...se intimpla ceva ???

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • usturoi, iuti rosii,ghimbir,piept de pui taiat fisii,albus de ou batut,amidon,sos dulce chinezesc,ciuperci chinezesti(merg oricare,paste chinezesti,sos de soia,sos de chilli,ulei de susan,sare ,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Ce reteta interesanta! Am sa pregatesc si eu ca am o pofta nebuna de paste!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Lebar