autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Chicken liver with onion

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 august 2010

Ingrediente
500 g ficatei de pui, 2-3 cepe verzi, 1 rosie, 1/2 ardei gras verde, patrunjel verde, sare, piper, 2 linguri pasta de gogosari, 2 linguri ulei, 70 g vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt,Rosia si ardeiul le taiem de asemenea marunt si le calim impreuna cu ceapa in putin ulei.
Ficateii ii curatim bine apoi ii taiem in felii mai mici dupa care ii adaugam peste ceapa si legumele calite. Asezonam cu piper si adaugam vinul.
Lasam sa fiarba la foc mic pina se evapora vinul, cam 20 minute.
Patrunjelul verde tocat si sarea le adaugam la sfarsit.
Servim ficateii cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta....
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken liver with onion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vitel cu mazare verde

Vitel cu mazare verde

Carnea spalata se taie in bucatele mici . Ceapa curatata se taie marunt Gogosarul se taie feliute. Ceapa

3 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de pui cu ciuperci sub capac de foietaj

Mancare de pui cu ciuperci sub capac de foietaj

Foietajul il lasam la dezghetat la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    vai ce bine arata felicitari

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Yami, yamy...ce buna mancarica ai facut...*****

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Vai Sidy, ce pofta mi-ai facut!!! Arata foarte bine

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 august 2010

      Ce bine arata si tare gstos este.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 2-3 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • 70 g vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vio (Chef de cuisine)

vai ce bine arata felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ostropel de pui cu orez