autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Chicken liver with onion

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 august 2010

Ingrediente
500 g ficatei de pui, 2-3 cepe verzi, 1 rosie, 1/2 ardei gras verde, patrunjel verde, sare, piper, 2 linguri pasta de gogosari, 2 linguri ulei, 70 g vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt,Rosia si ardeiul le taiem de asemenea marunt si le calim impreuna cu ceapa in putin ulei.
Ficateii ii curatim bine apoi ii taiem in felii mai mici dupa care ii adaugam peste ceapa si legumele calite. Asezonam cu piper si adaugam vinul.
Lasam sa fiarba la foc mic pina se evapora vinul, cam 20 minute.
Patrunjelul verde tocat si sarea le adaugam la sfarsit.
Servim ficateii cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta....
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken liver with onion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet de porc marinat

Cotlet de porc marinat

Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte. Se pun doua cani de vin rosu

4 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu smantana

Ficatei de pui cu smantana

1. Cartofi se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert cu apa, sare si ulei. 2. Ficatei

9 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    vai ce bine arata felicitari

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Yami, yamy...ce buna mancarica ai facut...*****

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Vai Sidy, ce pofta mi-ai facut!!! Arata foarte bine

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 august 2010

      Ce bine arata si tare gstos este.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 2-3 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • 70 g vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vio (Chef de cuisine)

vai ce bine arata felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Friptura inabusita de manzat