Chifle cu legume si carnaciori

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Chifle cu legume si carnaciori

Ingrediente

  • 400 g legume congelate (morcov, ardei, mazare, porumb, broccoli)
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 2 carnaciori medii
  • 3 chifle
  • sare, piper

Mod de preparare

Intr-un vas punem apa la fiert. Cand fierbe apa adaugam legumele. Lasam sa fiarba cateva minute. Eu le-am uitat pe foc si broccoli s-a cam sfaramat. Legumele fierte le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Taiem partea de jos a chiflelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt partea exterioara a chiflelor.

Amestecam legumele cu cele 2 oua batute, cascavalul ras si carnaciorul taiat rondele. Am oprit feliute de carnaciori si cascaval ras pentru ornat.

Asezam chiflele intr-un vas uns cu unt. Punem compozitia de legume in fiecare chifla, apoi ornam cu cascaval ras si felii de carnacior.

Introducem la cuptor la foc mediu aproximativ 40 minute pana se rumenesc carnaciorii.

Servim chiflele calde sau reci.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure