autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Chifle graham cu fulgi de secara

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 februarie 2013

Ingrediente
Ingrediente pentru 7 chifle:, , 250 g faina graham, , 250 g faina neagra, , 200 g fulgi de secara, , 250 ml lapte batut, , 1 lingurita de sare, , 1 lingurita bicarbonat de sodiu

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul.Peste ele adaugam,putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat.Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.
Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute,foc mediu.

Rapid,gustos si sanatos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle graham cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine speciala de Craciun

Paine speciala de Craciun

Am amestecat toate ingredientele, cu exceptia nucilor si stafidelor, am format un aluat elastic,

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri de casa

Fursecuri de casa

Se framanta un aluat din toate ingredientele enumerate si se da la rece pentru o jumatate de ora.

25 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cris

    Cris (Chef de cuisine) , 27 februarie 2013

    Super! Fara drojdie si cu faina mai putin rafinata. Ti-au iesit foarte fain! Ai dreptate: rapid, gustos si sanatos! Sigur voi incerca si eu!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 7 chifle:
  • 250 g faina graham
  • 250 g faina neagra
  • 200 g fulgi de secara
  • 250 ml lapte batut
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe

1 vot    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cris

Cris (Chef de cuisine)

Super! Fara drojdie si cu faina mai putin rafinata. Ti-au iesit foarte fain! Ai dreptate: rapid, gustos si sanatos! Sigur voi incerca si eu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Colaci Impletiti