autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Chifle graham cu fulgi de secara

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 februarie 2013

Ingrediente
Ingrediente pentru 7 chifle:, , 250 g faina graham, , 250 g faina neagra, , 200 g fulgi de secara, , 250 ml lapte batut, , 1 lingurita de sare, , 1 lingurita bicarbonat de sodiu

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul.Peste ele adaugam,putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat.Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.
Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute,foc mediu.

Rapid,gustos si sanatos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle graham cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Mille feuille

Mille feuille

-se prepara aluatul din toate ingradientele in afara de untul inghetat,se lasa la odihnit 30 de minute,crestata

6 voturi    2 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu mac

Cozonac cu mac

Faina se cerne intr-un castron mare si inalt si se face o adancitura in care zdrobim drojdia , adaugam

6 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cris

    Cris (Chef de cuisine) , 27 februarie 2013

    Super! Fara drojdie si cu faina mai putin rafinata. Ti-au iesit foarte fain! Ai dreptate: rapid, gustos si sanatos! Sigur voi incerca si eu!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 7 chifle:
  • 250 g faina graham
  • 250 g faina neagra
  • 200 g fulgi de secara
  • 250 ml lapte batut
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe

1 vot    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cris

Cris (Chef de cuisine)

Super! Fara drojdie si cu faina mai putin rafinata. Ti-au iesit foarte fain! Ai dreptate: rapid, gustos si sanatos! Sigur voi incerca si eu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza