1)Amestecã carnea cu ceapa, mãrarul tocat, oul si 50 gr. pesmet.Condimenteazã si amestecã foarte bine.
Se fac mingiute care se trec prin restul de pesmet.
2)Cãleste usturoiul cu rosiile in uleiul de mãsline.
Când sau inmuiat, pune vinul, pãtrunjelul tocat, oregano si pasta de tomate.
Când incepe sã fiarbã, pune chiftelele.
Lasã sã fiarbã la foc mic cca. 15 min.
3)Se face piure din broccoli, cartofii, unt si smântânã.
Condimenteazã cu sare, piper, nucsoarã, si serveste alãturi de chiftelute cu sos.
Poftã bunã!
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii