1)Amestecã carnea cu ceapa, mãrarul tocat, oul si 50 gr. pesmet.Condimenteazã si amestecã foarte bine.
Se fac mingiute care se trec prin restul de pesmet.
2)Cãleste usturoiul cu rosiile in uleiul de mãsline.
Când sau inmuiat, pune vinul, pãtrunjelul tocat, oregano si pasta de tomate.
Când incepe sã fiarbã, pune chiftelele.
Lasã sã fiarbã la foc mic cca. 15 min.
3)Se face piure din broccoli, cartofii, unt si smântânã.
Condimenteazã cu sare, piper, nucsoarã, si serveste alãturi de chiftelute cu sos.
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii