Inmuiati painea in un pic de lapte, feliati morcovii si telina, taiati ceapa marunt si ardeii copti in bucati potrivite.
Intr-un bol mare puneti carnea tocata, oul, sare si piper, mazarea, painea scursa de lapte, mararul si amestecati totul cu mana.
Formati chiftele rotunde cu mainile si asezati-le pe o farfurie. Lasati-le deoparte pana veti avea nevoie de ele.
Intr-o oala mai lata turnati un pic de ulei de masline si adaugati ceapa, morcovii si telina si caliti-le pentru cca 6-7 minute.
Condimentati cu sare si piper.
Adaugati ardeii copti si usturoiul si mai caliti pentru 5 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii