Inmuiati painea in un pic de lapte, feliati morcovii si telina, taiati ceapa marunt si ardeii copti in bucati potrivite.
Intr-un bol mare puneti carnea tocata, oul, sare si piper, mazarea, painea scursa de lapte, mararul si amestecati totul cu mana.
Formati chiftele rotunde cu mainile si asezati-le pe o farfurie. Lasati-le deoparte pana veti avea nevoie de ele.
Intr-o oala mai lata turnati un pic de ulei de masline si adaugati ceapa, morcovii si telina si caliti-le pentru cca 6-7 minute.
Condimentati cu sare si piper.
Adaugati ardeii copti si usturoiul si mai caliti pentru 5 minute.
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu