Chiftele cu Ardei Copti

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Chiftele cu Ardei Copti

Ingrediente

  • 500 g de carne tocata
  • 800 g de ardei copti
  • 50 g de mazare
  • 1 felie de paine
  • 1 ou
  • sare si piper
  • marar
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de apio (sau 1/4 de telina)
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Inmuiati painea in un pic de lapte, feliati morcovii si telina, taiati ceapa marunt si ardeii copti in bucati potrivite.

Intr-un bol mare puneti carnea tocata, oul, sare si piper, mazarea, painea scursa de lapte, mararul si amestecati totul cu mana.

Formati chiftele rotunde cu mainile si asezati-le pe o farfurie. Lasati-le deoparte pana veti avea nevoie de ele.

Intr-o oala mai lata turnati un pic de ulei de masline si adaugati ceapa, morcovii si telina si caliti-le pentru cca 6-7 minute.

Condimentati cu sare si piper.

Adaugati ardeii copti si usturoiul si mai caliti pentru 5 minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura