autor:

Silvia

» » Mancaruri cu carne

Chiftele cu Ardei Copti

Autor: Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2016

Ingrediente
500 g de carne tocata, 800 g de ardei copti, 50 g de mazare, 1 felie de paine, 1 ou, sare si piper, marar, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 tulpina de apio (sau 1/4 de telina), 2 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Inmuiati painea in un pic de lapte, feliati morcovii si telina, taiati ceapa marunt si ardeii copti in bucati potrivite.
Intr-un bol mare puneti carnea tocata, oul, sare si piper, mazarea, painea scursa de lapte, mararul si amestecati totul cu mana.
Formati chiftele rotunde cu mainile si asezati-le pe o farfurie. Lasati-le deoparte pana veti avea nevoie de ele.
Intr-o oala mai lata turnati un pic de ulei de masline si adaugati ceapa, morcovii si telina si caliti-le pentru cca 6-7 minute.
Condimentati cu sare si piper.
Adaugati ardeii copti si usturoiul si mai caliti pentru 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu Ardei Copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti cartofii taiati felii in apa cu sare. Taiati ardeiul fasii

14 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj- varianta Bihoreana

Varza a la Cluj- varianta Bihoreana

Varza murata taiata fideluta se spala bine in apa rece apoi se stoarce bine in pumni. Intr-o tigaie

33 voturi    14 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g de carne tocata
  • 800 g de ardei copti
  • 50 g de mazare
  • 1 felie de paine
  • 1 ou
  • sare si piper
  • marar
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de apio (sau 1/4 de telina)
  • 2 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Tocana de pui