autor:

Silvia

» » Mancaruri cu carne

Chiftele cu Ardei Copti

Autor: Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2016

Ingrediente
500 g de carne tocata, 800 g de ardei copti, 50 g de mazare, 1 felie de paine, 1 ou, sare si piper, marar, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 tulpina de apio (sau 1/4 de telina), 2 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Inmuiati painea in un pic de lapte, feliati morcovii si telina, taiati ceapa marunt si ardeii copti in bucati potrivite.
Intr-un bol mare puneti carnea tocata, oul, sare si piper, mazarea, painea scursa de lapte, mararul si amestecati totul cu mana.
Formati chiftele rotunde cu mainile si asezati-le pe o farfurie. Lasati-le deoparte pana veti avea nevoie de ele.
Intr-o oala mai lata turnati un pic de ulei de masline si adaugati ceapa, morcovii si telina si caliti-le pentru cca 6-7 minute.
Condimentati cu sare si piper.
Adaugati ardeii copti si usturoiul si mai caliti pentru 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu Ardei Copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Adriana , 29 mai 2020

    Și chiftelele ,le mâncăm crude?

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g de carne tocata
  • 800 g de ardei copti
  • 50 g de mazare
  • 1 felie de paine
  • 1 ou
  • sare si piper
  • marar
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de apio (sau 1/4 de telina)
  • 2 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Adriana

Și chiftelele ,le mâncăm crude?

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Ciorba de coaste afumate