autor:

Silvia

» » Mancaruri cu carne

Chiftele cu Ardei Copti

Autor: Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2016

Ingrediente
500 g de carne tocata, 800 g de ardei copti, 50 g de mazare, 1 felie de paine, 1 ou, sare si piper, marar, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 tulpina de apio (sau 1/4 de telina), 2 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Inmuiati painea in un pic de lapte, feliati morcovii si telina, taiati ceapa marunt si ardeii copti in bucati potrivite.
Intr-un bol mare puneti carnea tocata, oul, sare si piper, mazarea, painea scursa de lapte, mararul si amestecati totul cu mana.
Formati chiftele rotunde cu mainile si asezati-le pe o farfurie. Lasati-le deoparte pana veti avea nevoie de ele.
Intr-o oala mai lata turnati un pic de ulei de masline si adaugati ceapa, morcovii si telina si caliti-le pentru cca 6-7 minute.
Condimentati cu sare si piper.
Adaugati ardeii copti si usturoiul si mai caliti pentru 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu Ardei Copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi cu smantana la cuptor

Cartofi cu smantana la cuptor

Am curatat cartofii si i-am feliat. Am uns tava cu margarina, am pus un strat de cartofi, apoi stratul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu carne

Mazare cu carne

Carnea se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt si se caleste in putin ulei.Adaugam o

18 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g de carne tocata
  • 800 g de ardei copti
  • 50 g de mazare
  • 1 felie de paine
  • 1 ou
  • sare si piper
  • marar
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de apio (sau 1/4 de telina)
  • 2 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu curcan