autor:

rodica zelenco

» » Mancaruri cu carne

Chiftele cu cascaval la tava (kasarli kofte)

Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
carne tocata de vita, ceapa, piper, pesmet, ciuperci, rosii, ardei iute, cascaval, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu piper, putina verdeata, ceapa tocata fin, dupa care se da prin pesmet. In tava se pune ulei, chiftelele, se presara ciupercile rosii taiate solzi, ardei iute curatat de samburele si nervi se taie bucati mici, dupa care se presare cascavalul ras pe razatoarea mare si patrunjelu o parte, si se baga in cuptor, cand e gata se presare restu de patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cascaval la tava (kasarli kofte)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
DOVLECEI ,VINETE SI ARDEI UMPLUTI CU CARNE SI OREZ

DOVLECEI ,VINETE SI ARDEI UMPLUTI CU CARNE SI OREZ

MOD DE PREPARARE Se vor spala dovleceii, vinetele si ardeii si se vor lasa putin la scurs. Vom

1 vot    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne
Sarmale oltenesti

Sarmale oltenesti

Se spala carnea si se taie cuburi. Se curata ceapa.Se toaca separat carnea si ceapa.Se incinge uleiul

10 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • rodica zelenco

    rodica zelenco (Chef de cuisine):

    Este o reteta specifica turceasca, si este foarte usor de preparat si foarte gustoasa si am folosit piper rosu, care da o aroma foarte buna la gust.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Foarte buna ,am folosit si eu piper rosu.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Merita incercata...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna ,am folosit si eu piper rosu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry