autor:

rodica zelenco

» » Mancaruri cu carne

Chiftele cu cascaval la tava (kasarli kofte)

Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
carne tocata de vita, ceapa, piper, pesmet, ciuperci, rosii, ardei iute, cascaval, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu piper, putina verdeata, ceapa tocata fin, dupa care se da prin pesmet. In tava se pune ulei, chiftelele, se presara ciupercile rosii taiate solzi, ardei iute curatat de samburele si nervi se taie bucati mici, dupa care se presare cascavalul ras pe razatoarea mare si patrunjelu o parte, si se baga in cuptor, cand e gata se presare restu de patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cascaval la tava (kasarli kofte)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza dulce cu costita la cuptor

Varza dulce cu costita la cuptor

Incepem cu varza pe care o spalam, o curatam de foile exterioare şi o tocam fideluta. La fel procedam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza noua cu afumatura in vas roman

Varza noua cu afumatura in vas roman

Se taie varza fideluta,se pune intr-un vas ,se sareaza si se lasa circa 5-10 min pentru a intra bine

15 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • rodica zelenco

    rodica zelenco (Chef de cuisine):

    Este o reteta specifica turceasca, si este foarte usor de preparat si foarte gustoasa si am folosit piper rosu, care da o aroma foarte buna la gust.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Foarte buna ,am folosit si eu piper rosu.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Merita incercata...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna ,am folosit si eu piper rosu.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat