autor:

rodica zelenco

» » Mancaruri cu carne

Chiftele cu cascaval la tava (kasarli kofte)

Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
carne tocata de vita, ceapa, piper, pesmet, ciuperci, rosii, ardei iute, cascaval, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu piper, putina verdeata, ceapa tocata fin, dupa care se da prin pesmet. In tava se pune ulei, chiftelele, se presara ciupercile rosii taiate solzi, ardei iute curatat de samburele si nervi se taie bucati mici, dupa care se presare cascavalul ras pe razatoarea mare si patrunjelu o parte, si se baga in cuptor, cand e gata se presare restu de patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cascaval la tava (kasarli kofte)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasole rosie cu afumatura si ardei copt

Fasole rosie cu afumatura si ardei copt

Mod de preparare: Fasolea se spala foarte bine in mai multe ape si o lasam, peste noapte, la

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne

Pilaf cu carne

Se curata ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei.Intre timp tai costita apoi o adaug peste

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • rodica zelenco

    rodica zelenco (Chef de cuisine):

    Este o reteta specifica turceasca, si este foarte usor de preparat si foarte gustoasa si am folosit piper rosu, care da o aroma foarte buna la gust.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Foarte buna ,am folosit si eu piper rosu.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Merita incercata...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna ,am folosit si eu piper rosu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Orez cu pui(Chicken masala rice)