autor:

rodica zelenco

» » Mancaruri cu carne

Chiftele cu cascaval la tava (kasarli kofte)

Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
carne tocata de vita, ceapa, piper, pesmet, ciuperci, rosii, ardei iute, cascaval, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu piper, putina verdeata, ceapa tocata fin, dupa care se da prin pesmet. In tava se pune ulei, chiftelele, se presara ciupercile rosii taiate solzi, ardei iute curatat de samburele si nervi se taie bucati mici, dupa care se presare cascavalul ras pe razatoarea mare si patrunjelu o parte, si se baga in cuptor, cand e gata se presare restu de patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cascaval la tava (kasarli kofte)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu legume la cuptor

Friptura de pui cu legume la cuptor

Se spala puiul, se taie bucati si se aseaza in tava cu legumele. Se stropeste cu putin ulei, se adauga

5 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • rodica zelenco

    rodica zelenco (Chef de cuisine):

    Este o reteta specifica turceasca, si este foarte usor de preparat si foarte gustoasa si am folosit piper rosu, care da o aroma foarte buna la gust.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Foarte buna ,am folosit si eu piper rosu.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Merita incercata...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna ,am folosit si eu piper rosu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Gulas