autor:

rodica zelenco

» » Mancaruri cu carne

Chiftele cu cascaval la tava (kasarli kofte)

Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
carne tocata de vita, ceapa, piper, pesmet, ciuperci, rosii, ardei iute, cascaval, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu piper, putina verdeata, ceapa tocata fin, dupa care se da prin pesmet. In tava se pune ulei, chiftelele, se presara ciupercile rosii taiate solzi, ardei iute curatat de samburele si nervi se taie bucati mici, dupa care se presare cascavalul ras pe razatoarea mare si patrunjelu o parte, si se baga in cuptor, cand e gata se presare restu de patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cascaval la tava (kasarli kofte)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos de rosii si cubulete de portocala

Pui cu sos de rosii si cubulete de portocala

In seara asta am preparat ceva extraordinar de delicios! Se pune pieptul de pui taiat fasii(sau

10 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa,

10 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • rodica zelenco

    rodica zelenco (Chef de cuisine):

    Este o reteta specifica turceasca, si este foarte usor de preparat si foarte gustoasa si am folosit piper rosu, care da o aroma foarte buna la gust.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Foarte buna ,am folosit si eu piper rosu.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Merita incercata...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna ,am folosit si eu piper rosu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Paella cu piept de pui