autor:

Piri Piri e Canela

» » Mancaruri cu carne

Chiftele cu sos de ciuperci(Almondegas com cogumelos)

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 26 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 26 martie 2010

Ingrediente
400gr.carne macinata de porc sau vita,200gr ciuperci, culinar,2 linguri ulei de masline,6 linguri vin alb,6 linguri smantana,100ml apa +1 cub knorr sau vegeta dupa gust,1 lingurita mustar,sucul de la 1/2 lamaie, si piper. rosie,1 castravete mic,jumate de ceapa.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

13 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala,se usuca si se taie felii.Amesteca carnea cu oul batut,pesmet,mustar,sucul de lamaie,verdeata,sare si piper.Amesteca bine,pune pesmet dupa plac.Formeaza chiftelele si frigele in unt si ulei de masline,scoate pe o hartie absorvanta.In acelasi ulei(poti sa mai pui putin ulei daca e nevoie) caleste ciupercile,adauga vinul,apa,smantana si lasa sa fiarba.Condimenteaza cu piper,adauga din nou chiftelele si lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul.Se servesc calde,peste se pune verdeata,cu cartofi pure sau spaghete.Am servit cu o salata taraneasca,am tocat rosia,ceapa si castravetele in bucatele,sare,ulei de masline si otet,se poate toca si ardei....vara pun si paine cubulete si gheata!Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos de ciuperci(Almondegas com cogumelos)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
piept de pui milanez

piept de pui milanez

pieptul de pui se taie fasii sibtiri ciupercile se spala si se taie julien fin rosiile se trec

7 voturi    7 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne
Ruladă de porc

Ruladă de porc

Pulpa de porc dacă este bucată groasă se taie pe jumătate, dar nu până la capăt, vrem doar

4 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Buna si rapida mancarea ta.

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Minunata reteta ! Am salvat-o.Imi plac toate ingredientele.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Buuuuuun....

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Fain arata, am salvat reteta, o sa incerc si eu !

    • Fara foto

      Adina , 27 martie 2010

      Este o mancare usoara, gustoasa si bucatareasa frumoasa! O bunatate!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Sigur sunt foarte bune...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Foarte fine si aromate!*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Trebuie sa fie o bunatate...

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Delicios ! Nota 10 !

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Foarte bune!!!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Interesanta combinatie...ciuperci cu chiftele! Arata si bine,merita probat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

13 voturi

Ingrediente

  • 400gr.carne macinata de porc sau vita,200gr ciuperci, culinar,2 linguri ulei de masline,6 linguri vin alb,6 linguri smantana,100ml apa +1 cub knorr sau vegeta dupa gust,1 lingurita mustar,sucul de la 1/2 lamaie, si piper. rosie,1 castravete mic,jumate de ceapa.

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna si rapida mancarea ta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pachetele cu ficat de pui, stafide, mere si vin rosu