autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Chiftele din cartofi

Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
4-5 cartofi, 2 oua, vegeta, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii (ca pentru piure), se piseaza bine, se adauga ouale crude si se pune vegeta si sare dupa gust. Toate se amesteca bine, se incinge uleiul intr-o tigaie si se pune in tigaie cu o lingura din continul iesit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Chiftele Din Cartofi

Chiftele Din Cartofi

SE dau pe razatoare cartofii si morcovii,si se storc bine de zeama,adaugam si branza data pe razatoare

4 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Zacusca simpla

Zacusca simpla

Se coc vinetele pe plita, se curata, se lasa sa se stoarca si apoi se toaca. Gogosarii se curata

16 voturi    8 comentarii
4h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 2 oua
  • vegeta
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de camelia elena
Pocea cu branza

Pocea cu branza

Se topeste untul si se amesteca cu ouale si faina(se face coca). Din coca obtinuta se fac mingiute

9 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci Ornamentale