autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Chiftele din cartofi

Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
4-5 cartofi, 2 oua, vegeta, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii (ca pentru piure), se piseaza bine, se adauga ouale crude si se pune vegeta si sare dupa gust. Toate se amesteca bine, se incinge uleiul intr-o tigaie si se pune in tigaie cu o lingura din continul iesit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Chiftele Din Cartofi

Chiftele Din Cartofi

SE dau pe razatoare cartofii si morcovii,si se storc bine de zeama,adaugam si branza data pe razatoare

4 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Fasole batuta

Fasole batuta

Se spala fasolea si se pune la fiert (se da in clocot in doua ape, dupa care se curata de coaja fiecare

11 voturi    5 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 2 oua
  • vegeta
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de camelia elena
Pocea cu branza

Pocea cu branza

Se topeste untul si se amesteca cu ouale si faina(se face coca). Din coca obtinuta se fac mingiute

9 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Pere posate in visinata Pere posate in visinata

Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Curry de naut cu conopida Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem ceapa la "calit" in doua

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de dovlecei cu zeama de varza (de post)