autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftele din cartofi cu sos de lamaie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cartofi, lamaie, oua,sare, lapte, suc de lamaie, piper, patrunjel verde, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si se toaca impreuna cu ardeii. Se amesteca cu 75 g de faina,oua, piper, sare si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se portioneaza in bucati egale, care se modeleaza cu 75 g de faina sub forma de chiftele si se prajesc in ulei. Sosul de lamaie , faina dizolvata in lapte si sare, amestecandu-se continuu; se fierbe 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftele din cartofi cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite cu ficatei si piept de pui

Clatite cu ficatei si piept de pui

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se prajesc clatitele care trebuie sa fie un pic mai

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Cornulete cu crenvursti

Cornulete cu crenvursti

Drojdia se freaca cu zaharul intr-o canita pentru a se lichefia. Din faina, drojdie, sare, lapte

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel oriental Lucica