autor:

» » Fripturi

Chiftele din piept de pui cu crema de mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g piept de pui dat prin masina de tocat, , 2/3 ceasca pesmet, , 1 lingura praf de curry (nu prea iute), , 2 linguri patrunjel verde tocat marunt, , 1 ou batut usor, , sare, , piper negru macinat., Pentru crema: 1/4 ceasca smantana acrisoara, , 1 lingura mustar gros (cu bobul mare), , 1/4 ceasca ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-un castron carnea tocata, pesmetul, praful de curry, patrunjelul, oul, sarea si piperul, se framanta bine cu mana, se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa stea la frigider circa 20 de minute.
Se imparte tocatura in 6 portii egale si se formeaza - cu palmele unse cu ulei - chiftelele, care se turtesc usor. Se pun pe gratarul incins sau in cuptor, sub grill, si se prajesc pe ambele parti, pana ce se patrund si se rumenesc frumos. Se servesc fierbinti, cu crema de mustar.
Pentru crema, se pun intr-un bol mare mustarul si smantana si se bat bine cu telul. Se adauga uleiul picatura cu picatura si se bate in continuare pana ce crema devine neteda si onctuoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din piept de pui cu crema de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g piept de pui dat prin masina de tocat
  • 2/3 ceasca pesmet
  • 1 lingura praf de curry (nu prea iute)
  • 2 linguri patrunjel verde tocat marunt
  • 1 ou batut usor
  • sare
  • piper negru macinat.
  • Pentru crema: 1/4 ceasca smantana acrisoara
  • 1 lingura mustar gros (cu bobul mare)
  • 1/4 ceasca ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Poienita vesela