autor:

Fara foto

» » Fripturi

Chiftele din piept de pui cu crema de mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g piept de pui dat prin masina de tocat, , 2/3 ceasca pesmet, , 1 lingura praf de curry (nu prea iute), , 2 linguri patrunjel verde tocat marunt, , 1 ou batut usor, , sare, , piper negru macinat., Pentru crema: 1/4 ceasca smantana acrisoara, , 1 lingura mustar gros (cu bobul mare), , 1/4 ceasca ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-un castron carnea tocata, pesmetul, praful de curry, patrunjelul, oul, sarea si piperul, se framanta bine cu mana, se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa stea la frigider circa 20 de minute.
Se imparte tocatura in 6 portii egale si se formeaza - cu palmele unse cu ulei - chiftelele, care se turtesc usor. Se pun pe gratarul incins sau in cuptor, sub grill, si se prajesc pe ambele parti, pana ce se patrund si se rumenesc frumos. Se servesc fierbinti, cu crema de mustar.
Pentru crema, se pun intr-un bol mare mustarul si smantana si se bat bine cu telul. Se adauga uleiul picatura cu picatura si se bate in continuare pana ce crema devine neteda si onctuoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din piept de pui cu crema de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi
Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in

2 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g piept de pui dat prin masina de tocat
  • 2/3 ceasca pesmet
  • 1 lingura praf de curry (nu prea iute)
  • 2 linguri patrunjel verde tocat marunt
  • 1 ou batut usor
  • sare
  • piper negru macinat.
  • Pentru crema: 1/4 ceasca smantana acrisoara
  • 1 lingura mustar gros (cu bobul mare)
  • 1/4 ceasca ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ciolan afumat in vas roman