Se pun intr-un castron carnea tocata, pesmetul, praful de curry, patrunjelul, oul, sarea si piperul, se framanta bine cu mana, se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa stea la frigider circa 20 de minute.
Se imparte tocatura in 6 portii egale si se formeaza - cu palmele unse cu ulei - chiftelele, care se turtesc usor. Se pun pe gratarul incins sau in cuptor, sub grill, si se prajesc pe ambele parti, pana ce se patrund si se rumenesc frumos. Se servesc fierbinti, cu crema de mustar.
Pentru crema, se pun intr-un bol mare mustarul si smantana si se bat bine cu telul. Se adauga uleiul picatura cu picatura si se bate in continuare pana ce crema devine neteda si onctuoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii