Chiftele din piept de pui cu crema de mustar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g piept de pui dat prin masina de tocat,
  • 2/3 ceasca pesmet,
  • 1 lingura praf de curry (nu prea iute),
  • 2 linguri patrunjel verde tocat marunt,
  • 1 ou batut usor,
  • sare,
  • piper negru macinat.
  • Pentru crema: 1/4 ceasca smantana acrisoara,
  • 1 lingura mustar gros (cu bobul mare),
  • 1/4 ceasca ulei de masline.

Mod de preparare

Se pun intr-un castron carnea tocata, pesmetul, praful de curry, patrunjelul, oul, sarea si piperul, se framanta bine cu mana, se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa stea la frigider circa 20 de minute.

Se imparte tocatura in 6 portii egale si se formeaza - cu palmele unse cu ulei - chiftelele, care se turtesc usor. Se pun pe gratarul incins sau in cuptor, sub grill, si se prajesc pe ambele parti, pana ce se patrund si se rumenesc frumos. Se servesc fierbinti, cu crema de mustar.

Pentru crema, se pun intr-un bol mare mustarul si smantana si se bat bine cu telul. Se adauga uleiul picatura cu picatura si se bate in continuare pana ce crema devine neteda si onctuoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise