autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii a doua bucati: 200 g carne de vita, 200 g morcovi, 100 g telina, 100 g patrunjel, 50 g ceapa, 50 g verdeaţa, 300 g cartofi, 100g carne de porc, 2 oua, 60 g faina, 150 ml ulei, 1 g piper, 500 g ardei gras pentru decor.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Zarzavaturile si legumele se curata, se spala si se taie in patru. Ceapa se taie marunt, verdeata se curata, se spala, se zvinta si se toaca marunt. Ardeii grasi se curata si se spala. Zarzavaturile si cartofii se fierb, se racesc si se trec prin masina de tocat cu sita deasa impreuna cu carnea. Se amesteca pasta obtinuta cu uleiul, verdeata, ceapa, ouale si condimentele pina se omogenizeaza. Din pasta obtinuta se formeaza chiftelute mici (doua la portie) apoi se trec prin faină si se prajesc in ulei infierbintat. Se servesc cu ardei gras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos marinat

Chiftelute in sos marinat

Se amesteca carnea de porc cu carnea de vita (sau se cumpara direct amestec) cu sarea, piperul si

11 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute din dovlecei, vinete si ton

Chiftelute din dovlecei, vinete si ton

Mii de multumiri Laurei Adamache pentru aceste chiftelute deosebite! Curatam vinetele si dovleceii

3 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii a doua bucati: 200 g carne de vita
  • 200 g morcovi
  • 100 g telina
  • 100 g patrunjel
  • 50 g ceapa
  • 50 g verdeaţa
  • 300 g cartofi
  • 100g carne de porc
  • 2 oua
  • 60 g faina
  • 150 ml ulei
  • 1 g piper
  • 500 g ardei gras pentru decor.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Shepherd's Pie