autor:

katy

» » Aperitive

CHIFTELUTE

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
500g carne de porc sau vita(tocata), 1 cartof mare, sare,piper, 2 linguri de usturoi praf, 1 lingura marar

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Cartoful se fierbe,se piseaza si se amesteca impreuna cu celelalte ingrediente intr-un castron. Se amesteca f.bine. Cu o lingura luam din compozitie si formam bilute,tavalindu-le usor prin faina.Se prajesc in ulei incins cca 5-6 min,la foc mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute Iuliana

Chiftelute Iuliana

Se spala ,se da prin masina de tocat carnea ,se curata si se spala celelalte ingrediente care se

1 vot    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Spaghete cu chiftelute in sos picant

Spaghete cu chiftelute in sos picant

Ingredientele pt chiftelute se amesteca toate intr-un castron. Din compozitia obtinuta se fac chiftele

28 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Expozitie cumva? Vin si eu. Foarte frumoase, imi plac cum au iesit, felicitari!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    Foarte bune, chiftelutele. Sidy o idee minunata cu cuptorul.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2009

    Sunt foarte bune piftelutele coapte in cuptor. Sunt dietetice. Dar si cand miroase a piftea prajita in tigaie, iti lasa gura apaaaa!!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Katy tu nu pui oua in chiftelute ??? Nu cred...ca altfel nu ar sta.."legate " ! Ca sa nu prajiti in ulei chiftelele, le puneti pe o tava pe hartie de copt si le dati la cuptor sa se coaca !!!Vor fi excelente !!!

    • Garcea Ileana , 01 aprilie 2009

      Multumesc mult de tot! Reteta este foarte,f,f,f buna si de ajutor atunci cind ai nevoie.Pe motive de sanatate am evitat anumite mincaruri,mai bine zis cele care trebuiesc prajite.Si deci nu mai eram sigura daca imi amintesc toate ingredientele.Este exact aceias reteta invatata de la mama mea si pe care am folosit-o acasa in Rominia timp indelungat. Inca o data multumiri. Ileana Garcea.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g carne de porc sau vita(tocata)
  • 1 cartof mare
  • sare,piper
  • 2 linguri de usturoi praf
  • 1 lingura marar

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Expozitie cumva? Vin si eu. Foarte frumoase, imi plac cum au iesit, felicitari!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv cu pui