In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie dar se pot da si prin razatoarea mica).Separat se pune felia de paine intr-o farfurie adanca sau un castronel;se pune putin lapte peste si se lasa la inmuiat.Intr-un castron mai mare se pune carnea,usturoiul,ceapa,cartoful si painea scurse bine de zeama,ouale,mararul,patrunjelul,piperul si delickatul.Se amesteca bine cu mana si se lasa la frigider cca o ora.Dupa acest timp se pune suficient ulei la incins in tigaia in care urmeaza sa prajim chiftelutele.Intre timp pe o folie de aluminiu punem pezmetul(faina)si pregatim un bol micut cu putina apa si o lingura.(din cand in cand bagam ligura cu care pregatim chiftelutele in apa ca sa nu ni se lipeasca carnea de ligura).Se formeaza bilute ,se dau prin pezmet(faina)si se pun la prajit la foc potrivit pana se rumenesc.Se scot pe hartie absorbanta.mmm...delicioase.Pofta buna!!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii