autor:

catalina

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Chiftelute cu cartofi

Autor: catalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2011

Ingrediente
1 kg carne de porc tocata, 3 cartofi potriviti, 1 capatana de usturoi potrivita, 3 oua, sare, piper, cimbru, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se da prin razuitoare dupa care se pun intr-un castron. Se curata si usturoiul si se piseaza. Peste carne se adauga cartofi storsi bine, usturoiul, ouale, sarea, piperul si cimbrul. Se amesteca foarte bine. Se formeaza chiftelutele si se pun la prajit. Se pot face de diferite forme, dupa gust. Se scot chiftelutele si se pun pe o farfurie cu hartie de bucatarie ca sa absoarba excesul de ulei.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute din cartofi si orez

Chiftelute din cartofi si orez

Mod de preparareCartofii se spala si se fierb in coaja.Se lasa sa se raceasca,se curata de coaja

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Chiftelute pe cartofi-traditionale turcesti

Chiftelute pe cartofi-traditionale turcesti

Patrunjelul se toaca marunt. Ceapa se curata , se taie in patru apoi se toaca marunt si ea. Cartofii

70 voturi    15 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 martie 2011

    Bune,eu pun si un morcov ras.

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 12 martie 2011

    si noua ne plac tare mult chiftelele...yami yami!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc tocata
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 capatana de usturoi potrivita
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de catalina
salata de boeuf

salata de boeuf

Se curata de coaja cartofi si morcovi si se pun la fiert impreuna cu ouale si pieptul de pui.Cand

5 voturi    2 comentarii
2h
Salate de legume
Sos de rosii cu piept de pui

Sos de rosii cu piept de pui

Se taie pieptul de pui patratele mici, se da cu sare si piper (dupa gust) si apoi se pune la prajit

4 voturi    0 comentarii
40 min
Sosuri
supa de galusti

supa de galusti

Se pun maruntaiele intr-o oala la fiert si cand sau fiert pe jumatate se scoate intr-o farfurie si

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Supe de carne

mac myra (Chef de cuisine)

Bune,eu pun si un morcov ras.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Snitel de pasare cu ciuperci