autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute cu ciuperci si sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, carne de porc, ceapa, cartofi, ulei, sare, piper, vin alb, patrunjel verde, faina, oua, sos de smantana, ciuperci, unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa,ouale, cartofii rasii, jumatate din cantitatea de patrunjel verde,sare si piper, pana se omogenizeaza . Se modeleaza chiftelutele rotunde si plate, folosind faina. Se introduc la cuptor,intr-o tava cu ulei incins. Ciupercile se inabusa in jumatate din cantitatea de unt si se adauga in sosul de smantana , care se toarna peste chiftelute , continuandu-se fierberea inca 15 min. La sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute din praz si piept de pui

Chiftelute din praz si piept de pui

Intr-o tigaie se inabusa ceapa pina devine sticloasa,se amesteca cu prazul fiert si scurs de apa

13 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob

Drob

Se fierb organele in apa cu sare, apoi se trec prin masina de tocat carne. Usturoiul, ceapa si mararul

2 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Aperitiv cu bacon