autor:

cheche

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute cu lamaie la gratar

Autor: cheche (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cheche (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2010

Ingrediente
300g carne macinata, 1 ceapa data pe razatoarea mare, 2 catei de usturoi tocati marunt sau rasi pe razatoare, 1ou, suc de la 1/2lamaie, patrunjel proaspat tocat marunt, 3 linguri ulei, sare, piper, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

10 voturi

Mod de preparare

Se amesteca foarte bine toate ingredientele de mai sus.
Se formeaza chiftelute plate,ca pt hamburgeri.
Inainte de a fi puse pe gratar,se ung cu ulei,ca sa nu se lipeasca de grill.
Se lasa 2-3 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu garnitura dorita.:cartofi prajiti,piure,natur,mazare,fasole,etc,etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu lamaie la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

Pieptul de pui spalat si scurs de apa, se taie cubulete, rosiile se taie in jumatati, ceapa se curata,

3 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Pulpe pane cu cartofi la cuptor

Pulpe pane cu cartofi la cuptor

Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati. Ceapa

26 voturi    14 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Da...eu atat le-am lasat.Probabil credeti ca au fost crude in mijloc,dar nu a fost asa.Au fost delicioase.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Arata foarte bine si vad ca foarte repede se gatesc, 2-3 minute pe o parte?

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Multumesc mult.Va garantez ca au fost foarte gustoase...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Imi place cum arata,foarte frumos.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Arata bine si bune ,,ar merge cu o salata ;)

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Mai sanatos asa...ti-au iesit foarte bine...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Daca am mai adauga putin castravete murat si putin keceap ar iesi niste hamburgeri super! Nu sunt de acord cu vegeta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

10 voturi

Ingrediente

  • 300g carne macinata
  • 1 ceapa data pe razatoarea mare
  • 2 catei de usturoi tocati marunt sau rasi pe razatoare
  • 1ou
  • suc de la 1/2lamaie
  • patrunjel proaspat tocat marunt
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de cheche
Tort cu iaurt de fructe

Tort cu iaurt de fructe

Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie. Compozitia se toarna

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de lamaie

Tort de lamaie

Albusurile se bat spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina si coaja rasa de lamaie.Compozitia

5 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Torturi
Paste bolognese

Paste bolognese

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie se incinge putin ulei

24 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

cheche (Chef de cuisine)

Da...eu atat le-am lasat.Probabil credeti ca au fost crude in mijloc,dar nu a fost asa.Au fost delicioase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Mancare din muschi de manzat