Praparam chitelele din paine inmuiata in lapte, carnea tocata, oul, usturoiul si patrunjelul. Le facem rotunde si le prajim dupa ce le trecem prin faina. In uleiul ramas prajim ceapa, dupa care adaugam vinul rosu si un pic de supa de legume si lasam sa fiarba 15 min. Sosul obtinut il turnam intr-o cratita iar deasupra punem chitelutele si le lasam la cuptor 10 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii