Reteta postata pe: 29 aprilie 2009
Ingrediente
2-3 felii paine, 500 ml lapte, 500 gr carne tocata, 1 ou, usturoi, patrunjel, ulei, vin, faina, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Praparam chitelele din paine inmuiata in lapte, carnea tocata, oul, usturoiul si patrunjelul. Le facem rotunde si le prajim dupa ce le trecem prin faina. In uleiul ramas prajim ceapa, dupa care adaugam vinul rosu si un pic de supa de legume si lasam sa fiarba 15 min. Sosul obtinut il turnam intr-o cratita iar deasupra punem chitelutele si le lasam la cuptor 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un
review
Ingredientele pt chiftelute se amesteca toate intr-un castron.
Din compozitia obtinuta se fac chiftele
28 voturi
14 comentarii
1h
Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul
7 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate