autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftelute de cartofi cu zarzavat

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 2 cepe mari, 2 morcovi, 2 felii de pane muiata in apa, 2-3 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 4 oua, 1/2 lingurita sare, 3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se rad pe razatoare marunta cartofii si se scurg de amidon , se strecoara si se pune intr-o cana, se rade si ceapa, usturoiul si morcovii.Se amesteca zarzavaturile cu painea muiata, patrunjelul tocat marunt, uleiul, sare si galbenusurile.Albusurile se adauga la sfarsit batute spuma tare.Se unge o tava, se toarna compozitia si se aseaza cu o lingura ca sa fie uniforma pe toata suprafata tavii.Se da la cuptorul incins si se tine pana cand chifteluta e bine rumenita.Se lasa putin sa se racoreasca, apoi se taie patrate mai mari si se aseaza pe un platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu pui

Tocanita de ciuperci cu pui

Pulpele se condimenteaza cu sare si piper si se pregatesc pe gratar. Separat se toaca marunt ceapa

21 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca gratinata cu sos si cascaval

Musaca gratinata cu sos si cascaval

Pentru inceput, curatam ceapa, o taiem marunt si o calim cateva minute cu putina sare in 2-3 linguri

0 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 felii de pane muiata in apa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
IAHNIE DE FASOLE