autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftelute de cartofi cu zarzavat

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 2 cepe mari, 2 morcovi, 2 felii de pane muiata in apa, 2-3 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 4 oua, 1/2 lingurita sare, 3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se rad pe razatoare marunta cartofii si se scurg de amidon , se strecoara si se pune intr-o cana, se rade si ceapa, usturoiul si morcovii.Se amesteca zarzavaturile cu painea muiata, patrunjelul tocat marunt, uleiul, sare si galbenusurile.Albusurile se adauga la sfarsit batute spuma tare.Se unge o tava, se toarna compozitia si se aseaza cu o lingura ca sa fie uniforma pe toata suprafata tavii.Se da la cuptorul incins si se tine pana cand chifteluta e bine rumenita.Se lasa putin sa se racoreasca, apoi se taie patrate mai mari si se aseaza pe un platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce la cuptor

Varza dulce la cuptor

Varza se taie fideluta si se pune la oparit in apa cu sare pentru citeva minute, apoi se scurge

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Se spala si se fierbe fasolea si morcovul taiat marunt. Apa in care fierb boabele de fasole se goleste

7 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 felii de pane muiata in apa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu rasol de pui