Am dat pe razatoarea mare dovleceii.I-am lasat la scurs dar i-am mai si stors de 2 ori.Este foarte important sa fie bine storsi caci altfel se cam imprastie prin tigaie. Branza de asemenea am ras-o pe razatoarea mare si am adaugat-o peste dovleci.Urmeaza ouale intregi, pesmetul, bicarbonatul, faina, sarea si piperul.Daca mai trebuie faina puteti sa mai adaugati...consistenta trebuie sa fie ca a unei smantani groase.
Intr-o tigaie incingem uleiul bine si adaugam compozitia cu lingura.Se prajesc pana se rumenesc bine.Am citit intr-o revista acum mai multi ani la reteta aceasta cum cineva servea langa chiftelutele de dovlecei un sos din iaurt sau smantana, marar si usturoi zdrobit.Am incercat si a fost foarte bun numai ca acum le-am mancat de cum le scoteam din tigaie......asa bune au fost.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii