Pregatire:
Morcovii,ceapa,ardeii gras si iute,se spala,se curata si se dau pe masina de tocat sau robot.
Cartofii se fierb,se curata de coaja si se zdrobesc sau se dau pe masina.
Fulgii de soia se pun la muiat in 0,300 L apa sau supa de legume.
Verdeata se toaca fin
Usturoiul se curata si se zdrobeste
Preparare:
Toate ingredientele tocate se amesteca cu soia,stoarsa daca este cazulsi condimentele.Se adauga malaiul sau grisul,se lasa amestecul sa se odihneasca 2 ore.
Dupa 2 ore se modeleaza bilute,se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.Se scot pe hartie absorbanta.
SE servesc calde sau reci cu orice fel de garnitura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii