Pregatire:
Morcovii,ceapa,ardeii gras si iute,se spala,se curata si se dau pe masina de tocat sau robot.
Cartofii se fierb,se curata de coaja si se zdrobesc sau se dau pe masina.
Fulgii de soia se pun la muiat in 0,300 L apa sau supa de legume.
Verdeata se toaca fin
Usturoiul se curata si se zdrobeste
Preparare:
Toate ingredientele tocate se amesteca cu soia,stoarsa daca este cazulsi condimentele.Se adauga malaiul sau grisul,se lasa amestecul sa se odihneasca 2 ore.
Dupa 2 ore se modeleaza bilute,se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.Se scot pe hartie absorbanta.
SE servesc calde sau reci cu orice fel de garnitura.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii