Chiftelute de peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute de peste

Ingrediente

  • Siuca 2 buc. mari
  • Macrou 2 buc. mari
  • Ceapa verde 2 legaturi
  • Usturoi verde 2 legaturi
  • Marar 1 legatura
  • Patrunjel 1 legatura
  • Sare 1 praf
  • Piper 1 praf
  • 1 lingura ulei masline
  • Oua 2
  • Condimente pentru peste de la FUCHS
  • Faina si ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele se curata,se spala si se pune 15 minute la fiert in apa clocotita cu sare.

Se lasa putin la racit,se curata pe cat posibil de oase,si se da prin masina de tocat de 2 ori.Ceapa si usturoiul tocate marunt se prajesc inntr-o lingura de ulei de masline. Cand se racesc putin se adauga peste peste odata cu verdeata tocata marunt.Se potriveste de gust cu condimente de la fuchs,sare si piper ,se adauga ouale batute si se formeaza mingiute mici care se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins. Pofta buna !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura