Pestele se curata,se spala si se pune 15 minute la fiert in apa clocotita cu sare.
Se lasa putin la racit,se curata pe cat posibil de oase,si se da prin masina de tocat de 2 ori.Ceapa si usturoiul tocate marunt se prajesc inntr-o lingura de ulei de masline. Cand se racesc putin se adauga peste peste odata cu verdeata tocata marunt.Se potriveste de gust cu condimente de la fuchs,sare si piper ,se adauga ouale batute si se formeaza mingiute mici care se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins. Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii