chiftelute de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de peste
  • 2 cepe
  • 1 ardei iute
  • 2 oua
  • 1 cartof
  • 3 legaturi marar
  • 1 ardei gras
  • 2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ceasca faina

Mod de preparare

Ceapa, cartoful, ardeii se spala si se curata si apoi se taie marunt. Pestele se curata de oase, se spala si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca pestele cu ouale, sarea si piperul, zarzavatul taiat marunt si verdeata. Uleiul se incinge si se ia cate o lingura de compozitie, se tavaleste prin faina si apoi se pun la prajit. Se pot servi simple sau cu sos de rosii facut dintr-o ceasca de bulion cu un pahar de vin si o lingurita de zahar, iar cand da in clocot adaugi otet, dafin si cimbru. Dupa 5 minute se adauga si chiftelutele si se mai fierb 10 minute impreuna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor