Ceapa, cartoful, ardeii se spala si se curata si apoi se taie marunt. Pestele se curata de oase, se spala si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca pestele cu ouale, sarea si piperul, zarzavatul taiat marunt si verdeata. Uleiul se incinge si se ia cate o lingura de compozitie, se tavaleste prin faina si apoi se pun la prajit. Se pot servi simple sau cu sos de rosii facut dintr-o ceasca de bulion cu un pahar de vin si o lingurita de zahar, iar cand da in clocot adaugi otet, dafin si cimbru. Dupa 5 minute se adauga si chiftelutele si se mai fierb 10 minute impreuna.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii