autor:

mariana

» » Aperitive

Chiftelute de tzuchini

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
- tzuchini, - 1 ou, - sare, piper, - faina, - frunze de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Tzuchini( sau dovlecel) se curata de coaja, iar dupa ce l-am dat pe razatoarea cu gaurile mari, punem sare peste si lasam 15 minute sa patrunda sarea.Dupa 15 minute, stoarcem bine dovlecelul de apa( fiindca lasa foarte multa), punem un ou crud, sare, piper, frunzele de patrunjel taiate marunt si faina cat sa fie un aluat potrivit de moale.

Se ia cu o lingura si se pune in tigaie la prajit.

Se pot servi cu mudei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de tzuchini" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci la grill

Ciuperci la grill

Se spala ciupercile se curata si se rupe codita, apoi se sareaza.Le punem pe grill si le lasam la

7 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Conopida pane

Conopida pane

-se fierbe conopida (rupta in bucati); -se face compozitia din ou, faina,apa + sare, la fel ca pentru

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    Sunt foarte bune ,se pot face si la cuptor pe hartie de copt ,sunt mai dietetice ....

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Nu am facut niciodata, dar se tin legati daca nu se adauga si putina faina? Cred ca mi-ar placea sa mananc, imi plac dovleceii.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - tzuchini
  • - 1 ou
  • - sare
  • piper
  • - faina
  • - frunze de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tiramisu

Tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Sunt foarte bune ,se pot face si la cuptor pe hartie de copt ,sunt mai dietetice ....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci sotate