Tzuchini( sau dovlecel) se curata de coaja, iar dupa ce l-am dat pe razatoarea cu gaurile mari, punem sare peste si lasam 15 minute sa patrunda sarea.Dupa 15 minute, stoarcem bine dovlecelul de apa( fiindca lasa foarte multa), punem un ou crud, sare, piper, frunzele de patrunjel taiate marunt si faina cat sa fie un aluat potrivit de moale.
Se ia cu o lingura si se pune in tigaie la prajit.
Se pot servi cu mudei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii