autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

chiftelute de vin ete

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 kg vinete, 1 morcov, 150 g telemea, 50 g cascaval, 2 oua, 2-3 linguri de faina, 2 cepe, 200 ml ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

se coc vinetele, se curata de coaja cat inca sunt fierbinti si le lasi sa se scurga foarte bine.Se curata ceapa si morcovul, ceapa se taie marunt si morcovul se da prin razatoare.Se caleste in putin ulei doar ceapa, apoi se scurge foarte bine si se lasa deoparte.Dupa ce vinetele s-au racit se toaca bine si se amesteca cu ouale, 1 lingura de faina, ceapa calita, morcovul ras si telemeaua rasa.Se omogenizeaza compozitia, se potriveste la gust de sare si piper si se formeaza piftelutele pe care le dai prin faina si le prajesti in ulei incins.Cand sunt gata se servesc cu cascaval ras presarat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute de vin ete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg vinete
  • 1 morcov
  • 150 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • 2-3 linguri de faina
  • 2 cepe
  • 200 ml ulei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu branza si verdeata