autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

chiftelute de zarzavat la teflon

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 3 cepe mari, 3-4 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 4 oua, 1/4 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se radae zarzavaturile pe razatoare mica si se scurg cartofii de amidon, dar nu se scurg tare ca sa nu ramana prea uscati.Se toaca patrunjelul marunt, se amesteca bine cu zarzavatul ras, galbenusurile si sarea, apoi se adauga albusurile batute spuma tare.Se incinge bine o tigaie teflon, se pun chiftelute cu o lingura in tigaie, se apasa putin fiecare si se coc la foc mic, acoperite cu un capac.Cand sunt rumenite frumos se intorc si pe partea cealalta cu ajutorul unei palete de lemn.Cand sunt gata se pun intr-un castron, se stropesc cu putin ulei si se acopera cu un capac.Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute de zarzavat la teflon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chili con Carne  reteta texana

Chili con Carne reteta texana

Se încinge ulei într-o oală, se pune carnea macinată şi se prăjeşte bine. Se adaugă

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca

Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca

Punem sunca la fiert, in apa cu ingredientele mai sus mentionate si o fierbem bine de tot, pina intra

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Foarte bune ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 oua
  • 1/4 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bune ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza de Bruxelles calita