autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

chiftelute de zarzavat la teflon

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 3 cepe mari, 3-4 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 4 oua, 1/4 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se radae zarzavaturile pe razatoare mica si se scurg cartofii de amidon, dar nu se scurg tare ca sa nu ramana prea uscati.Se toaca patrunjelul marunt, se amesteca bine cu zarzavatul ras, galbenusurile si sarea, apoi se adauga albusurile batute spuma tare.Se incinge bine o tigaie teflon, se pun chiftelute cu o lingura in tigaie, se apasa putin fiecare si se coc la foc mic, acoperite cu un capac.Cand sunt rumenite frumos se intorc si pe partea cealalta cu ajutorul unei palete de lemn.Cand sunt gata se pun intr-un castron, se stropesc cu putin ulei si se acopera cu un capac.Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute de zarzavat la teflon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Pentru ca este deja primavara si exista tentatia de a minca ceva verde, m-am gindit sa fac un orez

10 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu legume la cuptorul cu halogen

Pui cu legume la cuptorul cu halogen

De data aceasta am facut puiul intreg, cu garnitura de cartofi si dovlecei. Usor de facut, sanatos,

5 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Foarte bune ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 oua
  • 1/4 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bune ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Legume cu carne