autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

chiftelute de zarzavat la teflon

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 3 cepe mari, 3-4 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 4 oua, 1/4 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se radae zarzavaturile pe razatoare mica si se scurg cartofii de amidon, dar nu se scurg tare ca sa nu ramana prea uscati.Se toaca patrunjelul marunt, se amesteca bine cu zarzavatul ras, galbenusurile si sarea, apoi se adauga albusurile batute spuma tare.Se incinge bine o tigaie teflon, se pun chiftelute cu o lingura in tigaie, se apasa putin fiecare si se coc la foc mic, acoperite cu un capac.Cand sunt rumenite frumos se intorc si pe partea cealalta cu ajutorul unei palete de lemn.Cand sunt gata se pun intr-un castron, se stropesc cu putin ulei si se acopera cu un capac.Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute de zarzavat la teflon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pasta de ardei rosii

Pasta de ardei rosii

Spalam ardeii, ii curatam de seminte si ii taiem bucati mai mari. Cu ajutorul unui robot de bucatarie

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MACARICA DE CARTOFI CU MAZARE

MACARICA DE CARTOFI CU MAZARE

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, iar morcovii se curata si se taie rondele si se pun

6 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Foarte bune ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 oua
  • 1/4 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bune ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida cu carne de miel in sos de iaurt Conopida cu carne de miel in sos de iaurt

Pe langa gustul foarte bun pe care il da tuturor mancarurilor cu conopida, aceasta este foarte sanatoasa si are o multime de beneficii

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor cu gogosari si bacon afumat Cartofi la cuptor cu gogosari si bacon afumat

Spălăm cartofii și îi punem la fiert cu coajă cu tot, în apă cât să fie acoperiți. Îi lăsăm să fiarbă

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciuperci umplute cu oua de prepelita