Se radae zarzavaturile pe razatoare mica si se scurg cartofii de amidon, dar nu se scurg tare ca sa nu ramana prea uscati.Se toaca patrunjelul marunt, se amesteca bine cu zarzavatul ras, galbenusurile si sarea, apoi se adauga albusurile batute spuma tare.Se incinge bine o tigaie teflon, se pun chiftelute cu o lingura in tigaie, se apasa putin fiecare si se coc la foc mic, acoperite cu un capac.Cand sunt rumenite frumos se intorc si pe partea cealalta cu ajutorul unei palete de lemn.Cand sunt gata se pun intr-un castron, se stropesc cu putin ulei si se acopera cu un capac.Se servesc calde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii