Se radae zarzavaturile pe razatoare mica si se scurg cartofii de amidon, dar nu se scurg tare ca sa nu ramana prea uscati.Se toaca patrunjelul marunt, se amesteca bine cu zarzavatul ras, galbenusurile si sarea, apoi se adauga albusurile batute spuma tare.Se incinge bine o tigaie teflon, se pun chiftelute cu o lingura in tigaie, se apasa putin fiecare si se coc la foc mic, acoperite cu un capac.Cand sunt rumenite frumos se intorc si pe partea cealalta cu ajutorul unei palete de lemn.Cand sunt gata se pun intr-un castron, se stropesc cu putin ulei si se acopera cu un capac.Se servesc calde.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii