autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
6 chiftelute de curcan umplute cu cascaval, 1 punga fasole verde, 2 cartofi, 200 g morcovi mici, 2 cepe verzi, 1 ceapa uscata, marar vrede, ulei, sare, piper, 1 rosie, 1/2 ardei

Dificultate: Medie Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa ,rosia si ardeiul si se toaca marunt apoi se calesc in putin ulei.Se adauga fasolea si se amesteca.Cartofii se curata si se taie cubulete.Se adauga si acestia impreuna cu morcovii mici.Punem sare, piper si o cana cu apa , apoi acoperim si lasam sa fiarba.
Intre timp prajim chiftelele.
Cind sunt gata toate le servim pe farfurie , ornate cu o rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi cu unt de arahide si rozmarin la cuptor

Cartofi noi cu unt de arahide si rozmarin la cuptor

Curatam cartofii si ii spalam in apa rece. Intr-un bol amestecam ca si la maioneza untul de arahide

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Barcute umpute si carnati prajiti

Barcute umpute si carnati prajiti

Zuccini (dovlecei) se spala si pe o parte li se face o talpa (pentru stabilitate). Pe cealalta parte

2 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Merita incercata !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

    Cu siguranta voi incerca si eu reteta...cred ca chiftelutele sunt foarte gustoase

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Liliana chiftelutele le-am cumparat gata facute dar le putem face si noi foarte simplu : se prepara compozitia obisnuita de chiftele, se ia cu lingura o portie si se pune in palma. O aplatizam si punem in ea o felie de cascaval Hochland indoita in doua.Deasupra mai punem putina compozitie de chiftele , ii dam forma dorita cu mana apoi dam chiftelele prin pesmet si le prajim...

    • Fara foto

      liliana pavelcu , 13 iunie 2009

      Cum preparam chiftelutele cu cascaval? Nu ni se spune nici daca le cumparam sau nu de-a gata din comert!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Un meniu pe cinste,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 6 chiftelute de curcan umplute cu cascaval
  • 1 punga fasole verde
  • 2 cartofi
  • 200 g morcovi mici
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapa uscata
  • marar vrede
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

68 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

228 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

25 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Bagheta umpluta in crusta de bacon Bagheta umpluta in crusta de bacon

Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez lasand pe coaja cca 0,5 cm. Preparam o omleta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Tarta cu pui si legume