autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
6 chiftelute de curcan umplute cu cascaval, 1 punga fasole verde, 2 cartofi, 200 g morcovi mici, 2 cepe verzi, 1 ceapa uscata, marar vrede, ulei, sare, piper, 1 rosie, 1/2 ardei

Dificultate: Medie Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa ,rosia si ardeiul si se toaca marunt apoi se calesc in putin ulei.Se adauga fasolea si se amesteca.Cartofii se curata si se taie cubulete.Se adauga si acestia impreuna cu morcovii mici.Punem sare, piper si o cana cu apa , apoi acoperim si lasam sa fiarba.
Intre timp prajim chiftelele.
Cind sunt gata toate le servim pe farfurie , ornate cu o rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute umplute

Ciupercute umplute

Curatam ciupercile,le spalam si le scurgem bine apoi le scoatem piciorusul si cu o lingurita scobim

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mujaddara(reteta libaneza) buna pentru post

Mujaddara(reteta libaneza) buna pentru post

Se pune graul la inmuiat cu apa rece cat sa il acopere(acesta se va umfla si va absorbi apa). Intre

21 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Merita incercata !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

    Cu siguranta voi incerca si eu reteta...cred ca chiftelutele sunt foarte gustoase

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Liliana chiftelutele le-am cumparat gata facute dar le putem face si noi foarte simplu : se prepara compozitia obisnuita de chiftele, se ia cu lingura o portie si se pune in palma. O aplatizam si punem in ea o felie de cascaval Hochland indoita in doua.Deasupra mai punem putina compozitie de chiftele , ii dam forma dorita cu mana apoi dam chiftelele prin pesmet si le prajim...

    • Fara foto

      liliana pavelcu , 13 iunie 2009

      Cum preparam chiftelutele cu cascaval? Nu ni se spune nici daca le cumparam sau nu de-a gata din comert!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Un meniu pe cinste,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 6 chiftelute de curcan umplute cu cascaval
  • 1 punga fasole verde
  • 2 cartofi
  • 200 g morcovi mici
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapa uscata
  • marar vrede
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ghiveci de legume cu aripioare de pui