Cartofii fierti si curatati de coaja se paseaza cu furculita bine de tot apoi se amesteca cu celelalte ingrediente in afara de ou si ulei.
O sa rezulte o pasta care se va modela in chiftelute .
Se bate oul ,se adauga sare si piper dupa gust ,se dau chiftelutele de cartofi prin ou si se prajesc in cate putin ulei pana ce se rumenesc.
Eu bag ceapa la robot pana se face ca o pasta,ii scurg apa si o pun peste cartofi.
Aceste chiftelute merg foarte bine langa orezul cu mazare.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii