autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu peste

Chiftelute din guvizi de apa dulce

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 mai 2010

Ingrediente
Se poate folosi orice fel de peste de apa dulce sau oceanic..., , 2 kg guvizi de apa dulce,6 catei de usturoi uscat si o legatura de usturoi verde ,4 fire de ceapa verde,o ceapa uscata,o felie de paine inmuiata in lapte sau apa si stoarsa foarte bine ,1-2 legaturi marar,jumatate legatura de patrunjel,sare,piper,2 oua,faina,ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pestele se spala,se taie capetele,coditele,se scot intestinele,oasele si se trece prin masina de tocat sau blender impreuna cu verdeata,painea inmuiata si stoarsa bine,ceapa,usturoiul.In compozitie se adauga 2 oua, sare, piper dupa gust si o lingura de ulei.Compozitia se tine cca o ora la rece,dupa care se formeaza chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se pot servi atat calde cat si reci ...
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din guvizi de apa dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava

14 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de Pangasius cu cartofi la cuptor

File de Pangasius cu cartofi la cuptor

Bagam la cuptor in tava fileurile,pe care in prealabil le ornam si le motzam cu ce dorim si ne place.Punem

47 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2011

    Eu am facut chiftelute din pangasius ,au iesit foarte bune .Cred ca si reteta ta e super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Multumesc...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Foarte bine arata;am vazut ca sunt destule...nu se vede de unde m-am servit si eu...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Ma bucur ca va plac...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Ti-au iesit tare frumoase, mie imi plac chiftelutele de peste.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Multumesc...Acest peste draga Alina este micut,oasele se inlatura imediat,iar foarte multi nici macar nu scot oasele deoarece sunt foarte mici ,moi si se toc imediat...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Arata foarte bine si apetisant.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte bune! Eu prefer sa oparesc pestele pentru 2-3 minute, se desprinde foarte usor apoi de pe oase.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte aromate!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Se poate folosi orice fel de peste de apa dulce sau oceanic...
  • 2 kg guvizi de apa dulce,6 catei de usturoi uscat si o legatura de usturoi verde ,4 fire de ceapa verde,o ceapa uscata,o felie de paine inmuiata in lapte sau apa si stoarsa foarte bine ,1-2 legaturi marar,jumatate legatura de patrunjel,sare,piper,2 oua,faina,ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu am facut chiftelute din pangasius ,au iesit foarte bune .Cred ca si reteta ta e super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Stavrizi la gratar