autor:

violette

» » Mancaruri cu peste

Chiftelute din peste

Autor: violette (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violette (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2010

Ingrediente
•500 gr. file de peste, •o ceapa verde, •3 catei de usturoi, •o ling. zeama de lamaie, •patrunjel verde, •o felie de paine (fara coaja) inmuiata in apa, •faina, •sare si piper, •2 ling. de ulei+ulei pt. prajit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Fileul de peste se toaca marunt,se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul,ceapa verde tocata, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, uleiul, zeama de lamaie, sarea si pipereul.Se framanta bine cu mana (sau cu o lingura de lemn) toate ingredientele dupa care se fac bilute mici, se dau prin faina, iar apoi se prajesc in ulei incins.
Noi le-am servit cu paste si sos tomst!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Chiftelute  din  peste cu sos de coriandru verde

Chiftelute din peste cu sos de coriandru verde

Fileul de peste se curate si se lasa intr-o marinata de zeama de lamiie,cel putin 6 ore(eu las peste

6 voturi    8 comentarii
3h
Mancaruri cu peste
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anica Samoila , 19 august 2013

    sunt super,,, nu ingrasa,,,,,

  • Fara foto

    Emilia Cseh , 06 august 2013

    buonissimo provate pure voi :*.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    Ce prezentare frumoasa!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Foarte bune si fara marar.Cred totusi ca mararul le lua din gustul de peste.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Delicioase!!!nici eu nu am mãrar....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Arata foarte bine, ma gandesc sa fac si eu, mie imi place tare mult pestele.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      O bunatate !

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Din pacate fara marar......poate data viitoare:)

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Excelente !, marar ?, nu ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • •500 gr. file de peste
  • •o ceapa verde
  • •3 catei de usturoi
  • •o ling. zeama de lamaie
  • •patrunjel verde
  • •o felie de paine (fara coaja) inmuiata in apa
  • •faina
  • •sare si piper
  • •2 ling. de ulei+ulei pt. prajit

Raporteaza reteta

Retete
de violette
Budinca de gris cu mere

Budinca de gris cu mere

Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilinat si coaja de portocala/nucsoara, cand incepe

15 voturi    7 comentarii
45 min
Budinci
Fursecuri

Fursecuri

Ouale se bat bine cu zaharul pana cand devin o pasta cremoasa, se adauga ueiul putin cate putin,

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Salata cu telina si ciuperci

Salata cu telina si ciuperci

Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica, ardeiul si carnita/sunca se taie cubulete, ceapa se

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce prezentare frumoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rasol de macrou cu pesto de pătrunjel și alune