Incalzesti ulei intr-o tigaie, adaugi ceapa si telina la calit, amestecand continuu pana cand ceapa devine sticloasa si moale.
Preincalzesti cuptorul la 190 grade. Amesteci intr-un bol carnea tocata, pesmetul, merisoarele uscate si proaspete si verdeturile. Adauga ceapa si telina calita apoi oul batut. Sareaza si pipereaza apoi amesteca bine.
Formeaza chiftelute din umplutura, punele in tava cu hartie unsa si coacele pentru 25 min. O alta metoda ar fi sa puneti chiftelutele in doua tavi din aluminiu sa le acoperiti cu o alta foaie se aluminiu si sa le lasati la copt 45 minute.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii