autor:

alex113

» » Aperitive

Chiftelute din porc cu merisoare si verdeturi

Autor: alex113 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alex113 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 27 aprilie 2014

Ingrediente
6 portii:, , 1 lingura de ulei vegetal +separat pentru uns, O ceapa taiata fin, 2 tije de telina apio fara frunze taiate, 450 g carne tocata de porc, 50 g pesmet, 50 g merisoare uscate/confiate, 70 g merisoare prospete, 1 lingura patrunjel proaspat tocat, 1 lingura salvie proaspat tocata, 1 lingura cimbru proaspat tocat, 1 ou batut, Sare si Piper,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Incalzesti ulei intr-o tigaie, adaugi ceapa si telina la calit, amestecand continuu pana cand ceapa devine sticloasa si moale.



Preincalzesti cuptorul la 190 grade. Amesteci intr-un bol carnea tocata, pesmetul, merisoarele uscate si proaspete si verdeturile. Adauga ceapa si telina calita apoi oul batut. Sareaza si pipereaza apoi amesteca bine.



Formeaza chiftelute din umplutura, punele in tava cu hartie unsa si coacele pentru 25 min. O alta metoda ar fi sa puneti chiftelutele in doua tavi din aluminiu sa le acoperiti cu o alta foaie se aluminiu si sa le lasati la copt 45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din porc cu merisoare si verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciupercute cu carne de pui

Ciupercute cu carne de pui

Preparare: tocati carnea de pasare inlaturand pielite si zgarciuri; Tocati ceapa foarte fin,

8 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Caramele rustice

Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba

3 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 portii:
  • 1 lingura de ulei vegetal +separat pentru uns
  • O ceapa taiata fin
  • 2 tije de telina apio fara frunze taiate
  • 450 g carne tocata de porc
  • 50 g pesmet
  • 50 g merisoare uscate/confiate
  • 70 g merisoare prospete
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura salvie proaspat tocata
  • 1 lingura cimbru proaspat tocat
  • 1 ou batut
  • Sare si Piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Tartar de carne