autor:

alex113

» » Aperitive

Chiftelute din porc cu merisoare si verdeturi

Autor: alex113 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alex113 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 27 aprilie 2014

Ingrediente
6 portii:, , 1 lingura de ulei vegetal +separat pentru uns, O ceapa taiata fin, 2 tije de telina apio fara frunze taiate, 450 g carne tocata de porc, 50 g pesmet, 50 g merisoare uscate/confiate, 70 g merisoare prospete, 1 lingura patrunjel proaspat tocat, 1 lingura salvie proaspat tocata, 1 lingura cimbru proaspat tocat, 1 ou batut, Sare si Piper,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Incalzesti ulei intr-o tigaie, adaugi ceapa si telina la calit, amestecand continuu pana cand ceapa devine sticloasa si moale.



Preincalzesti cuptorul la 190 grade. Amesteci intr-un bol carnea tocata, pesmetul, merisoarele uscate si proaspete si verdeturile. Adauga ceapa si telina calita apoi oul batut. Sareaza si pipereaza apoi amesteca bine.



Formeaza chiftelute din umplutura, punele in tava cu hartie unsa si coacele pentru 25 min. O alta metoda ar fi sa puneti chiftelutele in doua tavi din aluminiu sa le acoperiti cu o alta foaie se aluminiu si sa le lasati la copt 45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din porc cu merisoare si verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de porc cu omleta si legume

Rulada de porc cu omleta si legume

Am taiat muschiuletul de porc astfel incat sa obtin o fasie mai subtire si intreaga. Am batut putin

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Chifteluţe franţuzeşti

Chifteluţe franţuzeşti

Mărunţiţi alunele, dar nu le faceţi pudră. Amestecaţi toate ingredientele bine cu măna, fără

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 portii:
  • 1 lingura de ulei vegetal +separat pentru uns
  • O ceapa taiata fin
  • 2 tije de telina apio fara frunze taiate
  • 450 g carne tocata de porc
  • 50 g pesmet
  • 50 g merisoare uscate/confiate
  • 70 g merisoare prospete
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura salvie proaspat tocata
  • 1 lingura cimbru proaspat tocat
  • 1 ou batut
  • Sare si Piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu piept de pui si smantana