Se spala bine salata si se pune la fiert pentru 5-10 minute.Cand sunt gata se strecoara bine si se taie marunt.Se amesteca cu urda dulce, ouale, pesmetul , sarea si piperul dupa gust , usturoiul si patrunjelul tocat marunt.Se amesteca bine totul, apoi se formeaza chiftelutele, care se trec prin faina si se prajesc in ulei.Se scot apoi pe un servet ca sa se absoarba de ulei, apoi se servesc calde sau reci dupa preferinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii