autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Aperitive

Chiftelute gigant de dovlecei umplute cu ou si gujoane de pui

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Ingrediente
1-2 dovlecei 3-4 piepti de pui, 150 gr faina, 1-2 oua pentru compozitia dovlecelului, 2-4 oua intregi, sare, piper, 200 gr de branza, Pentru dessign: salata, rosii, ridichii, ceapa rosie taiata julien si cateva seminte de rodie

Dificultate: Medie Timp: 50 min

17 voturi

Mod de preparare

Dovlecelul se da pe razatoarea mica, se scurge si se amesteca cu faina, branza rasa, sare, piper, si 1-2 oua in functie de cat de multe dorim sa facem. Separat se fierb oualele tare. Dupa ce oualele s-au fiert se imbrata in compozitia formata din dovlecel, aceasta se va prajii in ulei(scufunda in ulei). Daca ramane compozitie se pot face si gogosele simple de dovlecei, doar din compozitia initiala si ele se vor scufunda intr-o baie de ulei, cand sunt gata se ridica la suprafata, se scot se pun pe hartie absorbanta si se vor servi ulterior
Gujonii de pui: carnea se taie in fasii subtiri si se trece printr-un amestec de faina, ou, sifon si sare, dupa care se prajesc la fel intr-o baie de ulei, se scot pe hartie absorbanta. Cand si Chitelute gigant este gata trecem la asezarea farfuriei dupa cum urmeaza, se face un pat de salata verde se aseaza chifteau gigant in mijloc se taie in jumatate, se pun de jur imprejur gujonii si celelalte chitelute, ceapa, rosiile si se pun 2 seminte de rodie pe oul din interiorul chiftelutei gigant.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute gigant de dovlecei umplute cu ou si gujoane de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete

Bruschete

Bagheta o taiem felii nu foarte groase. Feliutele le punem la prajit fie pe o tigaie grill, fie

7 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive
Cosulete, sarate, cu costita si legume

Cosulete, sarate, cu costita si legume

Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pun lingurile de formaggio/branza si smantana

4 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Merita incercata !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Foarte gustoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Cred ca sunt tare gustoase...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Delicios, dupa cum arata.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Arata foarte bine cred ca sunt delicioase.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Arata foarte bine cred ca sunt delicioase.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Felicitari!Arata super.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 mai 2009

      Interesanta reteta si recunosc ca arata si bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1-2 dovlecei 3-4 piepti de pui
  • 150 gr faina
  • 1-2 oua pentru compozitia dovlecelului
  • 2-4 oua intregi
  • sare
  • piper
  • 200 gr de branza
  • Pentru dessign: salata
  • rosii
  • ridichii
  • ceapa rosie taiata julien si cateva seminte de rodie

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Flori de mozzarella cu prosciutto