Dovlecelul se da pe razatoarea mica, se scurge si se amesteca cu faina, branza rasa, sare, piper, si 1-2 oua in functie de cat de multe dorim sa facem. Separat se fierb oualele tare. Dupa ce oualele s-au fiert se imbrata in compozitia formata din dovlecel, aceasta se va prajii in ulei(scufunda in ulei). Daca ramane compozitie se pot face si gogosele simple de dovlecei, doar din compozitia initiala si ele se vor scufunda intr-o baie de ulei, cand sunt gata se ridica la suprafata, se scot se pun pe hartie absorbanta si se vor servi ulterior
Gujonii de pui: carnea se taie in fasii subtiri si se trece printr-un amestec de faina, ou, sifon si sare, dupa care se prajesc la fel intr-o baie de ulei, se scot pe hartie absorbanta. Cand si Chitelute gigant este gata trecem la asezarea farfuriei dupa cum urmeaza, se face un pat de salata verde se aseaza chifteau gigant in mijloc se taie in jumatate, se pun de jur imprejur gujonii si celelalte chitelute, ceapa, rosiile si se pun 2 seminte de rodie pe oul din interiorul chiftelutei gigant.
Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii