Aluatul se intinde cat de mult permite.
Aluatul se intinde cat de mult permite. Decupam cercuri care sa fie suficient de mari pentru forma de briose.
Asezam cercurile de aluat in fiecare forma unsa cu putin ulei.
Carnea de pui se macina. Adaugam cartofii dat pe razatoarea fina, usturoiul pisat. Condimentam cu piper, secretul gustului. Adaugam ouale si amestecam bine. Adaugam pesmet pentru ca sa mai absoarba din zeama lasata de cartof.
Modelam bile din compozitia de carne si le asezam in cosuletele de aluat.
Dam tava la cuptor pentru 25-30 min.
Pentru servire, se adauga sos de usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii