Chiftelute in cosulete foietaj

Aluatul se intinde cat de mult permite.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Chiftelute in cosulete foietaj

Ingrediente

  • 800 gr aluat foietaj
  • 500 gr carne tocata de pui
  • 1 lingura Secretul gustului de gaina
  • piper
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 5-6 linguri pesmet
  • 2 oua
  • sos de usturoi cu smantana sau maioneza (dupa preferinta)

Mod de preparare

Aluatul se intinde cat de mult permite. Decupam cercuri care sa fie suficient de mari pentru forma de briose.

Asezam cercurile de aluat in fiecare forma unsa cu putin ulei.

Carnea de pui se macina. Adaugam cartofii dat pe razatoarea fina, usturoiul pisat. Condimentam cu piper, secretul gustului. Adaugam ouale si amestecam bine. Adaugam pesmet pentru ca sa mai absoarba din zeama lasata de cartof.

Modelam bile din compozitia de carne si le asezam in cosuletele de aluat.

Dam tava la cuptor pentru 25-30 min.

Pentru servire, se adauga sos de usturoi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi