Îţi plac chiftelele făcute în casă? Încearcă şi această reţetă simplă de chiftele cu sos de legume
Dam dovlecel si morcov pe razatoare mica
Pentru sos, în ulei se caleste timp de 5 minute ceapa tocata, dovlecel si morcov dat pe razatoare, peste care se adauga vinul, zaharul, sarea, piper, usturoi. Adaugam pasta de tomata si apa amestecam cu o lingura de lemn. Se lasa la foc mic, 20 de minute.
Pentru chiftele se amesteca uleiul, usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, menta, patrunjelul, sarea si piperul. Apoi se adauga ouale, carnea, ouzo si pesmetul si se amesteca bine pentru omogenizare. Acoperim vasul cu membrana alimentara si lasam la frigider 2 ore. Se formeaza chifteluţe care se coc 15 minute la cuptor. Apoi, chiftelele se pun în sos si se lasa la fiert 30 de minute, miscand vasul din cind in cind.
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu