- facem mai întâi chifteluțele, după o rețetă pe care v-am mai prezentat-o. O amintim din nou, pentru aprofundare. Tocăm ceapa şi mărarul, răzuim cartoful. Atenţie! Scurgeţi-le bine înainte să faceţi compoziţia pentru chiftele.
- spargem oul peste carnea tocată, iar apoi adăugăm ceapa, mărarul şi cartoful. Condimentăm cu sare, piper, cimbru.
- amestecăm bine, iar apoi formăm chifteluțele şi le dăm prin făină
- le punem într-o tigaie cu ulei încins, le rumenim pe ambele părţi
- într-o tigaie facem un sos din apă și bulion, condimente, în care aruncăm 2-3 foi de dafin. Când sosul începe să fiarbă, adăugăm chifteluțele.
- le lăsăm pe foc aproximativ un sfert de oră.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii